9/9

Incredibil, Brad Pitt intra in industria…

26/08/2014
Incredibil, Brad Pitt intra in industria…

Designed by…Brad Pitt !

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt. 
Este unul din cei mai populari si de succes actori de la hollywood. Este de asemenea si producator de filme, insa ceea ce se cunoaste mai putin despre el este faptul ca una din pasiunile sale, este sa fie incojurat de piese de mobilier create de el. A descoperit ca ii place foarte mult sa deseneze si sa creeze mobila inca din 1990. „Totul a inceput la universitatea Missouri„ dupa cum spune chiar el. Elementul cheie care predomina in toate pisele de mobilier ale lui Brad Pitt este linia continua. Formele care le aplica cu ajutorul acesteia si continuitatea designului, fac ca rezultatul final pur si simplu sa il uimeasca pe actor.
Masa dublu spiralata

Masa dublu spiralata

O masa dublu spiralata finisata cu aur de 24K.
Ei bine, poate nu va asteptati la asta insa dupa observati rezultatul este spectaculos de simplu si elegant nu?
Pat cu picioare de nichel

Pat cu picioare de nichel

Pat cu picioare de nichel si mese laterale cu matase sub topurile de sticla.
Intr-adevar o denumire foarte lunga pentru o piesa de mobilier simpla si eleganta.
In continuare las la aprecierea dumneavoastra piesele de mobilier si astept comentarii.
Daca linia continua il uimeste pe actor ramane de vazut daca va impresioneaza si pe dumneavoastra.

Sursa foto : architecturaldigest.com

Articole asemenatoare : 3 bucatarii specifice tarilor nordice Articole asemenatoare : Captati cat mai multa lumina naturala Articole asemenatoare : Hai sa mancam in sufragerie !?

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.