9/9

Info Center Info Center

Termeni si Conditii

Site-ul www.tamos.ro, numit in continuare TAMOS.RO, este proprietatea SC CONART SA. inregistrata in Zimnicea, Str. Alexandriei, J34/68/2002, CUI/CIF: RO 14495295, numita in continuare SC CONART SA.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC CONART SA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".


SC CONART SA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site - TAMOS.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC CONART SA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre TAMOS.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC CONART SA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. DREPT DE AUTOR

Intregul continut al site-ului TAMOS.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC CONART SA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC CONART SA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului TAMOS.RO numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru orice reclamatii referitoare la drepturile de autor si folosirea incorecta a informatiilor va rugam sa ne contactati la: online@tamos.ro

2. POLITICA DE PRETURI

SC CONART SA isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul TAMOS.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC CONART SA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate includ cota de TVA legala si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC CONART SA in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final - cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC CONART SA

SC CONART SA nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul TAMOS.RO (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, SC CONART SA nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul TAMOS.RO, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. SC CONART SA si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. CONTRACT

Dupa plasarea comenzii in cosul de cumparaturi , sistemul TAMOS.RO va expedia automat o confirmare de primire a comenzii pe adresa de e-mail specificata , cu mentiunea ca in cel mai scurt timp consultantul de vanzari TAMOS.RO va contacta clientul pentru confirmarea comenzii.

Pana la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari TAMOS.RO aceasta nu va naste niciun fel de obligatii, de niciun fel, pentru TAMOS.RO.

Momentul incheierii Contractului la Distanta il constituie momentul confirmarii comenzii de catre consultantul TAMOS.RO si emiterea facturii proforme.

Contractul la distanta este reglementat prin OG nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si reprezinta un contract de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Comanda confirmata insotita de Factura Proforma vor fi transmise de TAMOS.RO clientului prin e-mail determinand rezervarea provizorie a marfurilor din comanda pentru 24 ore. Efectuarea platii in acest interval de timp va determina rezervarea definitiva a marfurilor. Clientul poate confirma efectuarea platii prin e-mail sau telefonic dar livrarea marfurilor se va putea efectua numai dupa ce banca TAMOS.RO va confirma incasarea si in functie de programarile deja existente. Termenul de livrare se va stabili de catre consultantul TAMOS.RO .

4. PLATA

Produsele comandate in magazinele Tamos, pe site-ul TAMOS.RO sau telefonic se vor achita prin urmatoarele forme de plata:

  • Plata numerar la casieriile CEC Bank sau Banca Transilvania ( in baza facturii proforme )
  • Plata cu card bancar in magazinele Tamos prin intermediul terminalului POS
  • Plata online cu card bancar
  • Plata prin internet banking
  • Plata cu ordin de plata ( virament bancar )

Plata numerar la casieriile CEC Bank sau Banca Transilvania.

Plata se face in lei in avans, conform facturii proforme emisa in urma comenzii online. Plata in avans se poate face si in magazinele Tamos in baza facturii proforme emise de TAMOS.RO numerar sau card.

Plata la livrare (ramburs) este disponibila numai in cazul in care livrarea se efectueaza de catre TAMOS.RO cu acordul expres al consultantului TAMOS.RO.

Plata cu card bancar in magazinele Tamos prin intermediul terminalului POS

La efectuarea comenzii sau la ridicarea produselor de catre client, plata se poate efectua cu card bancar (Visa si MasterCard) prin POS disponibile in punctele de vanzare. Sunt acceptate la plata cu card bancar si programe de rate fara dobanda.

Plata online cu card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul in conditii de deplina siguranta. Se pot utiliza cardurile de debit sau de credit emise sub siglele VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, cu plata integrala sau in rate in contul Banca Transilvania prin procesatorul EuPlatesc.ro numai pentru produsele aflate in statusul de disponibilitate ,, IN STOC,,.

Daca cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. TAMOS.RO nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la card, procesarea datelor de card fiind exclusiv realizata prin intermediul procesatorului de plati online EuPlatesc.ro.

Dupa efectuarea platii online cu card bancar, un consultant TAMOS.RO va contacta clientul pentru confirmarea comenzii. Pana in momentul confirmarii comenzii, banii vor ramane blocati de procesatorul de plati online. In cazul in care comanda este confirmata, TAMOS.RO va efectua operatiunea de incasare , iar in cazul in care comanda se anuleaza se va efectua operatiunea de returnare.

Plata prin transfer bancar prin internet banking

Se poate folosi aplicatia de internet banking din banca unde clientul are deschis cont . Dupa lansarea comenzii online , un consultant Tamos va va contacta pentru a stabili detalii referitoare la comanda. Dupa procesarea comenzii , se va emite factura proforma in baza careia se poate efectua plata in unul din conturile bancare puse la dispozitie de catre TAMOS.RO

Plata prin Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se poate face numai in baza facturii proforme emise de TAMOS.RO. Livrarea marfii se face dupa confirmarea incasarii de catre banca. Plata se poate efectua in urmatoarele conturi:

- Banca Transilvania Agentia Zimnicea RO86BTRLRONCRT0336863201

- CEC Bank Sucursala Alexandria RO12CECETR0130RON0460171

5.Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectueaza de catre TAMOS.RO cu propriile mijloace sau prin intermediul firmelor de curierat. Clientul are obligatia de a prelua marfurile de la masina TAMOS.RO , respectiv de la masina curierului. Serviciul de livrare consta doar in transportul marfurilor. Manipularea produselor reprezinta un serviciu neinclus in livrare si disponibil numai in cazuri confirmate de consultantul de vanzari Tamos sau in cazul achizitionarii serviciului de montaj .

Costul de livrare este specificat in pagina de cos si se calculeaya in functie de cele doua optiuni de livrare:

  • Imi ridic singur produsele din depozitele TAMOS
  • Doresc livrarea la domiciliu

Imi ridic singur produsele din depozitele TAMOS

Conform acestei optiuni clientul isi poate ridica singur marfurile din depozitele TAMOS.RO. Pentru a apela la aceasta forma de livrare fara costuri, clientul trebuie sa faca o programare pentru ridicare. Aceasta programare se va face de comun acord cu consultantul TAMOS.RO in functie de stocul disponibil pe depozite.

Doresc livrarea la domiciliu - livrare prin TAMOS.RO

Aceasta optiune este disponibila limitat. Clientul are obligatia de a prelua marfurile de la masina TAMOS.RO. Serviciul de livrare consta doar in transportul marfurilor. Manipularea produselor reprezinta un serviciu neinclus in livrare si disponibil numai in cazuri confirmate de consultantul de vanzari TAMOS.RO. Livrarea prin TAMOS.RO ofera si avantajul platii la livrare (ramburs) doar in anumite situatii si cu acordul expres al consultantului TAMOS.RO.

Doresc livrarea la domiciliu - livrarea prin CURIER

Acesta optiune presupune ca livrarea se va efectua numai de catre una din firmele de curierat cu care TAMOS.RO are contract de colaborare.

Clientul are obligatia de a prelua marfurile de la masina curierului. Serviciul de livrare consta doar in transportul marfurilor. Manipularea produselor reprezinta un serviciu neinclus in livrare .

Tariful pentru livrarea prin CURIER se calculeaza pentru fiecare produs in parte, avand ca baza de calcul greutatea fizica si/sau greutatea volumetrica.Tariful de transport se poate afla dupa ce produsul se adauga in cos , vizualizare cos si CALCULEAZA COSTUL DE TRANSPORT.

Daca comanda contine mai multe produse, costul de livrare prin CURIER se va determina prin cumulul tarifelor de livrare ale fiecarui produs in parte .

Livrarea prin CURIER nu are disponibila forma de plata la livrare (ramburs).

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, CURIERUL va reveni dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, nici la revenire, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, iar clientul va suporta costurile unei noi livrari indiferent de valoarea produselor comandate .

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat.

TAMOS.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TAMOS.RO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TAMOS.RO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de TAMOS.RO de la acest client.

6. Montajul

Serviciul de montaj presupune manipularea produselor pana la locul de montaj, despachetarea si asamblarea produselor. Camera trebuie sa fie pregatita de catre client inaintea sosirii echipei de montaj pentru ca timpul si calitatea executiei acestui serviciu sa nu fie ingreunate de niciun impediment.

Programarea montajului se face de catre consultantul de vanzari TAMOS.RO in raport de disponibilitatea echipelor de montaj.

In cazul in care , exista in comanda si alte produse pentru care nu s-a achitat acest serviciu , manipularea produselor fara montaj intra in sarcina clientului.

In functie de numarul de cereri pentru montaj , ne rezervam dreptul de a refuza acest serviciu in perioadele aglomerate, cu exceptia cazului in care clientul a achitat in prealabil serviciul. Produsele pentru care a fost platit serviciul de montaj, vor fi montate conform graficului de programari .
Daca clientul a achitat montajul si doreste sa renunte la serviciu, inainte de executarea lui de catre TAMOS.RO, suma va fi returnata integral intr-un maxim de 30 de zile. Cererea de anulare se va trimite pe mail.

7. Politica de confidentialitate

SC CONART SA este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 27952.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC CONART SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre client, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana delegata de client.

SC CONART SA colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:

*date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon. La aceste date au acces terti precum: companii de curierat si procesatori de plati.

*adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe TAMOS.RO si pentru modificarea datelor de facturare / livrare; La aceste date pot avea acces companii furnizoare de servicii de e-mailing.

*date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de SC CONART SA, preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.

SC CONART SA nu colecteaza date necesare efectuarii platilor prin card, acestea fiind colectate direct de procesatorul de plati EuPlatesc.ro

Conform Legii nr. 677/2001, clientii SC CONART SA beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al firmei din Soseaua Morarilor nr 2, sector 2, Bucuresti prin e-mail catre adresa online@tamos.ro. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre online@tamos.ro .

*Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale.

8. Promotii si concursuri

SC CONART SA stabileste regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


9. GARANTIE

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect ambalat in conditii de siguranta a componentelor, accesoriile aferente , certificatul de garantie si copia facturii fiscale emise la cumpararea produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

SC CONART SA nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau, care nu sunt produse de catre SC CONART SA. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului sau importatorului sau a service-ului autorizat de acesta.

Toate produsele de mobilier achizitionate din magazinele Tamos au o garantie de 2 ani. Pentru produsele care nu intra in aceasta categorie se va specifica acest lucru in pagina de produs.

Acest termen curge de la momentul achizitionarii mobilierului de catre client, documentele care atesta acest lucru fiind factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie.

Perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a fost obiectul unei reclamatii, din momentul efectuarii reclamatiei pana in momentul rezolvarii ei.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte cumparatorul va putea formula reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen, conform prevederilor certificatului de garantie, se depune la magazinul TAMOS.RO de la care cumparatorul a achizitionat produsul sau pe adresa de e-mail service@tamos.ro

TAMOS.RO se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-un termen de 15 zile de la data inregistrarii reclamatiei, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 si O.G. nr 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare. Alegerea caii de solutionare se va face de catre TAMOS.RO prin intermediul unitatii service din Bucuresti – Sos. Morarilor nr. 2.

Garantia TAMOS.RO are ca scop repararea fara niciun cost suplimentar a unui produs, in cazul lipsei de conformitate ori in cazul defectiunii de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit. Reparatia se face pentru defecte constatate in momentul dezambalarii produsului, in perioada de garantie.

Termeni si conditii generale: TAMOS.RO ofera garantie produselor folosite in mod obisnuit, in conditii normale.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC CONART SA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC CONART SA de la acest client.

10. DREPT DE RETUR

Potivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul sa notifice în scris TAMOS.RO ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la data încheierii Contractului la Distanta.

Costurile ce revin consumatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor.
Returul se face de catre consumator la adresa specificata de TAMOS.RO.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza TAMOS.RO cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

  1. a) de a folosi modelul de formular de retragere tip (conform OUG 34/2014 - partea B din Anexa)
  2. b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract

Clientului care a notificat TAMOS.RO privind intentia de returnare, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat TAMOS.RO decizia sa de retragere din contract.

Formularul de retragere este doar un model si nu este obligatoriu.

11. COMENTARII

Utilizatorii care acceseaza site-ul TAMOS.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC CONART SA isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, mincinos, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC CONART SA nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC CONART SA si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

SC CONART SA nu isi asuma nici un fel de raspundere si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de informatile oferite la rubrica comentarii. Aceste informatii, datorita naturii lor, in timp pot sa nu mai fie de actualitate.

12. ERORI HOSTING, LINK-URI, ERORI FUNCTIONARE

Site-ul TAMOS.RO este gazduit de serverele unei terte firme. SC CONART SA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC CONART SA nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului TAMOS.RO.

SC CONART SA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul TAMOS.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


13. ABONARE SI DEZABONARE

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului TAMOS.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC CONART SA detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului TAMOS.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului TAMOS.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC CONART SA nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC CONART SA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC CONART SA are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

SC CONART SA se foloseste ocazional in distributia mesajelor comerciale de serviciile unor companii specializate in email marketing.

Intre aceste companii si SC CONART SA exista contracte prin care prestatorii de email marketing isi asuma responsabilitatea pentru respectarea legislatiei in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si comunicarea mesajelor comerciale prin posta electronica.

Prestatorii de servicii de email marketing garanteaza ca detin acordul explicit al persoanelor din baza de date cu privire la primirea mesajelor comerciale.

SC CONART SA nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma de trimiterea mesajelor comerciale prin intermediul prestatorilor de servicii de email markeing.


14. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC CONART SA garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC CONART SA pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC CONART SA nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa online@tamos.ro , sau prin posta la adresa: SC CONART SA, Bucuresti, Sos. Morarilor nr. 2, Sector 2 .

SC CONART SA se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Tamos.RO sunt transmise pe cale electronica, SC CONART SA nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC CONART SA va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC CONART SA sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S SC CONART SA., abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC CONART SA nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SC CONART SA certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
• dreptul de a cere SC CONART SA sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
• dreptul de a cere SC CONART SA sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
• dreptul de a cere SC CONART SA sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
• dreptul de a cere SC SC CONART SA sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa online@tamos.ro , sau prin posta la adresa: SC CONART SA, Bucuresti, Sos. Morarilor nr. 2, Sector 2.

Tamos.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC CONART SA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC CONART SA nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Tamos.RO in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Tamos.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC CONART SA a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Tamos.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Tamos.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

SC CONART SA colecteaza informatii referitoare la sistemele de operare, browsere, coockie-uri si ip-urile vizitatorilor website-ului www.tamos.ro in vederea imbunatatirii serviciilor oferite si a calitatii website-ului.

SC CONART SA nu cedeaza sau vinde date cu caracter pesonal catre parteneri sau alti terti.

15. SECURITATEA DATELOR

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC CONART SA numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

SC CONART SA se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

16. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PTOTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC CONART SA, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 27952, cu sediul social in Soseaua Alexandriei FN, orasul Zimnicea, judetul Teleorman, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J34/68/2002, CUI RO14495295, telefon contact 0745 17 17 17, reprezentanta de M. Trandafir in calitate de Director General, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, publicitate si comert on-line.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru reclama, marketing, publicitate si comert on-line. Refuzul dvs. determină imposibilitatea folosirii platformei TAMOS.RO, administrata de SC CONART SA, pentru activitatea de comert on-line(achizitionarea produselor din magazinul online TAMOS.RO).

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, angajati ai operatorului si autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail online@tamos.ro sau la oricare dintre punctele de lucru SC CONART SA. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

17. Conciliere

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna: Adina Pecie 0751.269.663 conciliere@tamos.ro.

18. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe TAMOS.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului TAMOS.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC CONART SA fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC CONART SA de la acest client.