INFO CENTER INFO CENTER

Termeni si Conditii

Site-ul www.tamos.ro, numit in continuare TAMOS.RO, este proprietatea CONART SA. inregistrata in Zimnicea, Bdul. Republicii 91-95 , J34/68/2002, CUI/CIF: RO 14495295, numita in continuare CONART SA.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. CONART SA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

CONART SA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site - TAMOS.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei CONART SA fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web - link - catre TAMOS.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru CONART SA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. DREPT DE AUTOR

Intregul continut al site-ului TAMOS.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea CONART SA si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CONART SA a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului TAMOS.RO numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru orice reclamatii referitoare la drepturile de autor si folosirea incorecta a informatiilor va rugam sa ne contactati la: online@tamos.ro

2. POLITICA DE PRETURI

CONART SA isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul TAMOS.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv CONART SA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

Preturile prezentate includ cota de TVA legala (19%) si costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altfel. 

Pretul de Vanzare  este stabilit in mod independent de catre Vanzator, in functie de propria sa politica comerciala. Aceasta informatie este afisata intotdeauna langa produs (pagina de categorie, pagina de produs etc.) fiind marcat foarte vizibil in culoarea rosu.

Pretul de vanzare tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari CONART SA in momentul confirmarii comenzii, ca fiind comanda ferma. In cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul, pretul de vanzare este cel publicat pe site in momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final - cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari CONART SA

PRP reprezinta Pretul Recomandat de Producator. Unele produse vor avea afisata aceasta informatie in vecinatatea pretului de vanzare (deasupra pretului de vanzare in pagina produsului), cu font mai mic decat cel cu care e scris pretul de vanzare si culoare gri. Pentru produsele care sunt oferite la vanzare la pretul PRP, acesta este afisat doar ca si pret de vanzare. Pretul PRP NU este un pret de referinta folosit de CONART SA in spatiile sale si trebuie sa fie folosit doar ca informatie si/sau recomandare in luarea deciziei de achizitie a Bunului. Afisam acesta informatie pentru a fi folosita in evaluarea comparativa a produsului,  clientul intelegand ca prin marcarea mai putin evidenta a aceastei informatii nu este de natura sa produca confuzie si ca, la actiunea de cumparare este clar pretul de vanzare practicat pentru fiecare produs.

CONART SA nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul TAMOS.RO (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, CONART SA nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul TAMOS.RO, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. CONART SA si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. CONTRACT

Dupa plasarea comenzii in cosul de cumparaturi , sistemul TAMOS.RO va expedia automat o confirmare de primire a comenzii pe adresa de e-mail specificata , cu mentiunea ca in cel mai scurt timp consultantul de vanzari TAMOS.RO va contacta clientul pentru confirmarea comenzii.

Pana la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari TAMOS.RO aceasta nu va naste niciun fel de obligatii, de niciun fel, pentru TAMOS.RO.

Momentul incheierii Contractului la Distanta il constituie momentul confirmarii comenzii de catre consultantul TAMOS.RO si emiterea facturii proforme.

Contractul la distanta este reglementat prin OG nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si reprezinta un contract de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Comanda confirmata insotita de Factura Proforma vor fi transmise de TAMOS.RO clientului prin e-mail determinand rezervarea provizorie a marfurilor din comanda pentru 24 ore. Efectuarea platii in acest interval de timp va determina rezervarea definitiva a marfurilor. Clientul poate confirma efectuarea platii prin e-mail sau telefonic dar livrarea marfurilor se va putea efectua numai dupa ce banca TAMOS.RO va confirma incasarea si in functie de programarile deja existente. Termenul de livrare se va stabili de catre consultantul TAMOS.RO .

4. PLATA 

Produsele comandate in magazinele Tamos, pe site-ul TAMOS.RO sau telefonic se vor achita prin urmatoarele forme de plata:

 • Plata numerar la casieriile CEC Bank sau Banca Transilvania sau ING Bank ( in baza facturii proforme )
 • Plata cu card bancar in magazinele Tamos prin intermediul terminalului POS
 • Plata online cu card bancar
 • Plata prin internet banking
 • Plata cu ordin de plata (virament bancar)
 • Plata numerar la livrare (ramburs)

Plata numerar la casieriile CEC Bank sau Banca Transilvania.

Plata se face in lei in avans, conform facturii proforme emisa in urma comenzii online. Plata in avans se poate face si in magazinele Tamos in baza facturii proforme emise de TAMOS.RO numerar sau card.

Plata la livrare (ramburs) este disponibila numai in cazul in care livrarea se efectueaza de catre TAMOS.RO cu acordul expres al consultantului TAMOS.RO.

Plata numerar la livrare (ramburs).

Plata numerar la livrare se face in lei, conform documentelor aflate la sofer.

Plata cu card bancar in magazinele Tamos prin intermediul terminalului POS

La efectuarea comenzii sau la ridicarea produselor de catre client, plata se poate efectua cu card bancar (Visa si MasterCard) prin POS disponibile in punctele de vanzare. Sunt acceptate la plata cu card bancar si programe de rate fara dobanda.

Plata online cu card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul in conditii de deplina siguranta. Se pot utiliza cardurile de debit sau de credit emise sub siglele VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, cu plata integrala sau in rate in contul Banca Transilvania prin procesatorul EuPlatesc.ro numai pentru produsele aflate in statusul de disponibilitate ,, IN STOC,,.

Daca cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. TAMOS.RO nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la card, procesarea datelor de card fiind exclusiv realizata prin intermediul procesatorului de plati online EuPlatesc.ro.

Dupa efectuarea platii online cu card bancar, un consultant TAMOS.RO va contacta clientul pentru confirmarea comenzii. Pana in momentul confirmarii comenzii, banii vor ramane blocati de procesatorul de plati online. In cazul in care comanda este confirmata, TAMOS.RO va efectua operatiunea de incasare , iar in cazul in care comanda se anuleaza se va efectua operatiunea de returnare.

Plata prin transfer bancar prin internet banking

Se poate folosi aplicatia de internet banking din banca unde clientul are deschis cont . Dupa lansarea comenzii online , un consultant Tamos va va contacta pentru a stabili detalii referitoare la comanda. Dupa procesarea comenzii , se va emite factura proforma in baza careia se poate efectua plata in unul din conturile bancare puse la dispozitie de catre TAMOS.RO

Plata prin Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se poate face numai in baza facturii proforme emise de TAMOS.RO. Livrarea marfii se face dupa confirmarea incasarii de catre banca. Plata se poate efectua in urmatoarele conturi:

 • RO86BTRLRONCRT0336863201 BANCA TRANSILVANIA
 • RO62INGB0000999907222221 ING BANK
 • RO12CECETR0130RON0460171 CEC BANK Suc. Alexandria 

5.LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se efectueaza de catre TAMOS.RO cu propriile mijloace sau prin intermediul firmelor de curierat. Clientul are obligatia de a prelua marfurile de la masina TAMOS.RO , respectiv de la masina curierului. Serviciul de livrare consta doar in transportul marfurilor. Manipularea produselor reprezinta un serviciu neinclus in livrare si disponibil numai in cazuri confirmate de consultantul de vanzari Tamos sau in cazul achizitionarii serviciului de montaj .

Costul de livrare este zero.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, CURIERUL va reveni dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, nici la revenire, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu. In cazul unei noi comenzi, clientul va suporta costurile livrarii, la tariful standard al curierului din momentul efectuarii livrarii.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat.

TAMOS.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TAMOS.RO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TAMOS.RO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de TAMOS.RO de la acest client.

6. MONTAJUL

Serviciul de montaj presupune manipularea produselor pana la locul de montaj, despachetarea si asamblarea produselor. Camera trebuie sa fie pregatita de catre client inaintea sosirii echipei de montaj pentru ca timpul si calitatea executiei acestui serviciu sa nu fie ingreunate de niciun impediment.

Programarea montajului se face de catre consultantul de vanzari TAMOS.RO in raport de disponibilitatea echipelor de montaj.

In cazul in care , exista in comanda si alte produse pentru care nu s-a achitat acest serviciu , manipularea produselor fara montaj intra in sarcina clientului.

In functie de numarul de cereri pentru montaj , ne rezervam dreptul de a refuza acest serviciu in perioadele aglomerate, cu exceptia cazului in care clientul a achitat in prealabil serviciul. Produsele pentru care a fost platit serviciul de montaj, vor fi montate conform graficului de programari . Daca clientul a achitat montajul si doreste sa renunte la serviciu, inainte de executarea lui de catre TAMOS.RO, suma va fi returnata integral intr-un maxim de 30 de zile. Cererea de anulare se va trimite pe mail.

7. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (denumită în cele ce urmează și “Politica”)

Scopul prezentei Politici este de a explica tipul de date cu caracter personal colectate, modalitatea de prelucrare a acestora, drepturile persoanelor vizate, timpul de păstrare a acestora precum și alte informații relative prelucrării datelor cu caracter personal.

Protecția datelor este o prioritate pentru managementul CONART SA cu sediul social in Zimnicea, Bdul. Republicii 91-95 , judetul Teleorman, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J34/68/2002, avand Codul de identificare fiscala RO14495295, este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 27952 denumită în cele ce urmează și TAMOS.RO. 

Navigarea pe paginile site-ului nostru e posibilă fără nicio declarare a datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru anumite situații specifice precum completarea unui quiz, unui chestionar sau participarea la un concurs, persoanelor vizate li se pot colecta și prelucra anumite date cu caracter personal. 

Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există niciun fundament statutar pentru această procesare ne obligăm să obținem consimțământul de la persoana vizată. Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare dată în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul”) și în concordanță cu reglementările de protecție a datelor specifice țării în care operează TAMOS.RO

Prin intermediul acestei Politici compania noastră ar dori să informeze publicul general despre natura, amploarea și scopul pentru care colectam și procesăm date cu caracter personal. Pe lângă acestea, persoanele vizate sunt informate și asupra drepturilor de care beneficiază, drepturi reglementate de Regulament. 

În calitate de operator, TAMOS.RO a implementat numeroase măsuri tehnice și organizaționale ca să asigure protecția completă a datelor personale.

ADRESA OFITERULUI DE PROTECTIA A DATELOR

Orice persoană vizată ne poate oricând contacta în mod direct cu orice întrebări sau sugestii în legătură cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail online@tamos.ro.

COLECTAREA SI PRELUCRAREA DATELOR

Temeiul colectarii si prelucrarii datelor este constituit de:

 • relatiile comerciale de tipul comerciant/cumparator, precum si de toate obligatille legale ce deriva din acest raport.
 • consimtamantul liber exprimat privind scopurile definite ale prelucrarii.

COLECTAREA DATELOR PERSONALE

Datele personale pot fi colectate sau accesate in mai multe moduri, inclusiv:

 • direct de la dumneavoastra (de exemplu, prin semnarea unui contract, completand un formular pe website sau apelandu-ne la telefon);
 • in mod automat (de exemplu, datele observate de noi atunci cand navigati pe pagina noastra de internet, www.tamos.ro – de ex., cookie-uri, IP etc.);
 • de la terte parti (de exemplu, angajatorul, reprezentantul dumneavoastra sau din surse publice precum website-ul unei companii, o cautare pe internet sau platforme de socializare precum LinkedIn, Facebook etc.).

2.1. Date furnizate direct de dumneavoastra

Putem colecta date pe care le furnizati direct. De obicei, acest lucru se va intampla cand:

 • achizitionati produsele sau serviciile noastre;
 • ne contactati prin formularele de contact de pe pagina noastra de internet, prin e-mail, prin telefon, prin chat sau prin platforme de socializare;
 • incheiati o intelegere cu noi pentru a ne furniza produse sau servicii;
 • incheiati o intelegere cu noi pentru a va furniza produse sau servicii;
 • participati la un eveniment organizat de noi;
 • va inregistrati pentru a primi comunicari de marketing din partea Tamos;
 • ne vizitati in sediul si punctele noastre de lucru.
 • ne vizitati in sediul, magazinele sau punctele noastre de lucru (de ex. prin inregistrarile video (CCTV) si jurnalele de acces in cladire);
 • comunicati cu noi (de exemplu, prin platforme sociale);
 • faceti postari publice pe platformele de socializare pe care le urmarim (de exemplu, pentru a raspunde solicitarilor privind produsele si serviciile Conart/Tamos).
 • date necesare pentru a va furniza serviciile si produsele noastre;
 • date necesare pentru a va furniza servicii de garantie;
 • date pe care ni le oferiti in formulare si contracte;
 • date despre vizitele dumneavoastra la sediile si punctele noastre de lucru;
 • date pe care ni le oferiti in apelurile telefonice;
 • date pe care ni le oferiti in email-urile pe care ni le transmiteti;
 • date pe care ni le oferiti in solicitarile prin chat pe care ni le transmiteti;
 • date despre preferintele si interesele dumneavoastra;
 • date necesare pentru a raspunde solicitarilor si sesizarilor dumneavoastra;
 • date necesare pentru gestionarea si administrarea relatiei noastre cu dumneavoastra, cu angajatorul sau reprezentantul dumneavoastra;
 • date necesare pentru achizitia de produse sau servicii;
 • date necesare pentru comercializarea sau oferirea de consultanta in legatura cu produsele sau serviciile noastre;
 • informatii despre ceea ce faceti prin activitatea dumneavoastra care are legatura cu clientii nostri, cu produsele si serviciile noastre sau cu noi.

Contractual, datele sunt prelucrate de catre parternerii nostri (furnizori de servicii ecommerce, furnizori de servicii de e-mail marketing, furnizori de servicii publicitare).

Consimtamantul dumneavoastra informat, liber, exprimat in mod clar, este acordat societatii noastre pentru:

 • marketing direct
 • informare generica privitoare la oferte si promotii
 • informare privind actualizarile de stocuri, destocari sau eliminari de stoc
 • informare asupra actualizarilor de politici de vanzare ori privind datele dumneavoastra
 • newsletter cu caracter publicitar

Datele furnizate in baza unui raport comercial vor fi stocate in conformitate cu legislatia nationala aplicabile. Datele furnizate in baza consimtamantului pentru scopurile definite mai sus vor fi prelucrate pana la momentul in care veti decide sa solicitati stergerea acestora ori sa va exercitati alt drept legal garantat. Perioada generala de retentie este de 15 ani.

DREPTURI

În conformitate cu prevederile regulamentului 2016/679/UE, în calitate de subiect de date, aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul de acces înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare/infirmare din partea noastră că prelucram sau nu datele cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care acestea sunt prelucrate.
 • Dreptul la portabilitatea datelor se referă la dreptul de a primi datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și la dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator (controlor, procesator), dacă acest lucru este fezabil și rezonabil din punct de vedere tehnic. Dreptul la portabilitatea datelor este aplicabil în măsura în care dumneavoastră / persoana vizată ați oferit operatorului datele dumneavoastră personale. 
 • Dreptul la opoziție vizează dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale. Totuși, în cazul în care există o justificare legală privind prelucrarea, care prevalează intereselor și drepturilor garantate prin acest drept, ori există un interes public ori scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. 
 • Dreptul la rectificare se referă la corectarea, fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte ori care conțin inexactități sau care nu sunt actuale. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate. 
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează pe aceasta în mod similar într-o manieră semnificativă.
 • Dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrare, atunci când prelucrarea are la bază consimțământul, fără însă a afecta legalitatea activităților de prelucrare realizate până în momentul respectiv.
 • Dreptul la ștergerea datelor ("de a fi uitat") înseamnă că aveți dreptul de a solicita să vă ștergem datele cu caracter personal, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; vă retrageți consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 • Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Puteți contacta Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa Bucuresti sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, sau la numărul de telefon: +40.318.059.211

Acest drept nu este unul absolut și se supune reglementărilor și legilor interne din România, fiind cazuri în care acesta nu poate fi exercitat (exemplu: prelucrare de date în temei contractual și din motive economico-financiare);

Dreptul la restricționarea prelucrării poate fi exercitat de către dumneavoastră, în cazul în care persoana contestă exactitatea datelor, datele sunt obținute ilegal sau nu mai sunt necesare scopului în care au fost colectate. Restricționarea pentru inexactitate se realizează pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor; restricționarea datelor înseamnă marcarea acestora și neutilizarea viitoare.

Prin prelucrarea datelor personale ce vă aparțin, societatea noastră și afiliații noștri nu realizează activități de profilare, în sensul regulamentului 2016/679/UE.

PARTAJAREA SI TRANSFERAREA DATELOR

In scop contractual, putem transfera date intre entitatile afliate (magazine TAMOS). Toate entitatile afiliate indeplinesc criteriile de conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE.

Partajarea datelor dumneavoastră persoanele către terți se poate realiza în principal pentru următoarele scopuri (enumerarea nu este limitativă):

- Prevenirea eventualelor acțiuni de fraudă

- Securizarea acțiunilor de tranzacționare, prelucrare plăți

- Îndeplinirea obiectivelor specifice în concordanță cu interesul legitim 

- Îndeplinirea activităților având ca obiect servicii IT (întreținere și suport), publicitate și comunicare, servicii digitale etc.

- Exprimarea expresă a consimțământului;

- Respectarea obligațiilor impuse de prevederile legale în vigoare;

- Respectarea dispozițiilor și prevederilor privind inspecțiile desfășurate de către autoritățile publice, instituții și/sau alte entități competente.

Procesul de partajare și transferare a datelor cu caracter personal are la bază principiul utilizării minime a datelor personale și depunerea de eforturi susținute pentru a ne asigura că toate entitățile cu care lucrăm respectă cerințele de securitate și siguranță în prelucrarea datelor.

Toate datele personale prelucrate de către societatea noastră sunt deținute legal, iar prelucrarea se realizează într-un mod transparent, ce permite persoanei vizate exercitarea drepturilor sale legal garantate.

TRANSFERURILE DE DATE IN AFARA UNIUNII EUROPENE 

Ca regula generala, datele personale nu vor fi transferate in afara UE. Cu toate acestea, in cazul in care este necesar transferul datelor personale catre tari din afara SEE, vom lua masurile necesare pentru a asigura nivelul de protectie si securitate adecvat in raport cu legile aplicabile, inclusiv prin introducerea unor clauze contractuale standard in contractele ce vizeaza respectivul transfer.

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră, vă puteți adresa în scris, la adresa Bdul. Republicii 91-95, Zimnicea printr-o cerere semnată în care să menționați solicitările dumneavoastră. Cererea poate fi înaintată și prin poșta electronică la adresa de online@tamos.ro. De la momentul primirii cererii, societatea noastră va formula un răspuns în termen de 30 de zile. În cazul în care există suspiciuni rezonabile privitoare la persoana care a trimis cererea, putem face demersuri pentru clarificare și confirmare că cererea a fost transmisă de persoana vizată.

Plângeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, detalii suplimentare la www.dataprotection.ro.

Doriți mai multe informații privitoare la Regulamentul 2016/679/UE ? Puteți accesa următoarea adresă web: http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262.

Utilizarea cookie-uri

Site-ul www.tamos.ro foloseşte Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google.

Google Analytics foloseşte “cookies”, care sunt fişiere text plasate în computer, pentru a ajuta site-ul să analizeze modul în care utilizatorii îl folosesc.

Informaţiile generate de cookie-ul cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului (inclusiv adresa dvs. IP), vor fi transmise şi stocate de Google pe serverele din Statele Unite.

Google va folosi aceste informaţii în scopul de a evalua utilizarea de către dvs. a site-ului www.tamos.ro, întocmirea rapoartelor de cercetare ale site-ului pentru operatorii de site şi furnizarea de alte servicii legate activitate şi de utilizarea internetului pe www.tamos.ro.

Google poate transfera aceste informaţii unor terţe părţi, în cazul în care acest lucru este solicitat prin lege, sau în cazul în care terţe părţi afectează procesul de informaţii cu privire la numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. de IP cu orice alte date deţinute de către Google.

Aveţi dreptul să refuzaţi utilizarea de cookie-uri prin selectarea setărilor corespunzătoare în browser-ul dvs., cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că, dacă realizaţi aceste setări este posibil să nu puteţi avea acces la funcţionalitatea deplină a site-ului www.tamos.ro.

Prin utilizarea acestui site web, sunteţi de acord cu prelucrarea datelor personale de către Google în modul şi în scopurile menţionate mai sus.

 

8. PROMOTII si CONCURSURI

SC CONART SA stabileste regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

9. GARANTIE

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect ambalat in conditii de siguranta a componentelor, accesoriile aferente , certificatul de garantie si copia facturii fiscale emise la cumpararea produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

SC CONART SA nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau, care nu sunt produse de catre SC CONART SA. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului sau importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele de mobilier achizitionate din magazinele Tamos au o garantie de 2 ani. Pentru produsele care nu intra in aceasta categorie se va specifica acest lucru in pagina de produs. Acest termen curge de la momentul achizitionarii mobilierului de catre client, documentele care atesta acest lucru fiind factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie.

Perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a fost obiectul unei reclamatii, din momentul efectuarii reclamatiei pana in momentul rezolvarii ei.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte cumparatorul va putea formula reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen, conform prevederilor certificatului de garantie, se depune la magazinul TAMOS.RO de la care cumparatorul a achizitionat produsul sau pe adresa de e-mail service@tamos.ro TAMOS.RO se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-un termen de 15 zile de la data inregistrarii reclamatiei, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 si O.G. nr 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare. Alegerea caii de solutionare se va face de catre TAMOS.RO prin intermediul unitatii service din Bucuresti – Sos. Morarilor nr. 2.

Garantia TAMOS.RO are ca scop repararea fara niciun cost suplimentar a unui produs, in cazul lipsei de conformitate ori in cazul defectiunii de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit. Reparatia se face pentru defecte constatate in momentul dezambalarii produsului, in perioada de garantie.

Termeni si conditii generale: TAMOS.RO ofera garantie produselor folosite in mod obisnuit, in conditii normale.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC CONART SA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC CONART SA de la acest client.

10. DREPT DE RETUR

Potivit legislatiei in vigoare, Consumatorul are dreptul sa notifice în scris TAMOS.RO ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la data încheierii Contractului la Distanta. Costurile ce revin consumatorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor. Returul se face de catre consumator la adresa specificata de TAMOS.RO.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza TAMOS.RO cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

 • a) de a folosi modelul de formular de retragere tip (conform OUG 34/2014 - partea B din Anexa)
 • b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract

Clientului care a notificat TAMOS.RO privind intentia de returnare, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat TAMOS.RO decizia sa de retragere din contract.

Formularul de retragere este doar un model si nu este obligatoriu.

11. COMENTARII 

Utilizatorii care acceseaza site-ul TAMOS.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC CONART SA isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, mincinos, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC CONART SA nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC CONART SA si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

SC CONART SA nu isi asuma nici un fel de raspundere si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de informatile oferite la rubrica comentarii. Aceste informatii, datorita naturii lor, in timp pot sa nu mai fie de actualitate.

12. ERORI HOSTING, LINK-URI, ERORI FUNCTIONARE

Site-ul TAMOS.RO este gazduit de serverele unei terte firme. SC CONART SA nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC CONART SA nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului TAMOS.RO.

SC CONART SA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul TAMOS.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

13. ABONARE SI DEZABONARE 

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului TAMOS.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC CONART SA detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului TAMOS.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului TAMOS.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC CONART SA nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC CONART SA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC CONART SA are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

SC CONART SA se foloseste ocazional in distributia mesajelor comerciale de serviciile unor companii specializate in email marketing.

Intre aceste companii si SC CONART SA exista contracte prin care prestatorii de email marketing isi asuma responsabilitatea pentru respectarea legislatiei in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si comunicarea mesajelor comerciale prin posta electronica.

Prestatorii de servicii de email marketing garanteaza ca detin acordul explicit al persoanelor din baza de date cu privire la primirea mesajelor comerciale.

SC CONART SA nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma de trimiterea mesajelor comerciale prin intermediul prestatorilor de servicii de email markeing.

14. CONCILIERE

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna: Trandafir Florentina - telefon 0744.365.605  sau pe e-mail: florentina.trandafir@conart.ro

15. DISPOZITII FINALE

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe TAMOS.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului TAMOS.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC CONART SA fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC CONART SA de la acest client.