9/9

POVESTEA NOASTRA

TAMOS este marca de retail a CONART SA, o companie specializata in productia mobilierului kit cu vanzare direct din fabrica. 

Infiintata acum mai bine de 18 ani, a reusit cu pasiune si consecventa sa evolueze de la un mic atelier de mobilier pe comanda la o companie dinamica, in continua dezvoltare, ce utilizeaza procese de productie de varf, garantand inalte standarde de calitate.

În prezent, TAMOS detine tehnologii de producție de ultimă generație implementate constant si spatii de productie ce sustin fluxuri de fabricatie moderne. 

În plus, colaborarea strânsă cu cei mai buni arhitecți și designeri de mobilier contemporan, combinată cu cunoștințele tehnice de construcție, ne permite să producem cu un excelent raport calitate-preț.

In magazinul nostru online sau in reteaua de magazine clasice clientii pot alege intre mii de solutii configurabile, corpuri individuale de mobilier sau solutii complete.

VIZIUNEA NOASTRA    TAMOS – atat de simplu !

La TAMOS mobila de calitate a devenit accesibila. Direct de la Producator!

Ne concentram intreaga energie pentru a oferi clientilor nostri o colectie completa de mobilier, accesorii si decoratiuni la preturi accesibile.

Clientul TAMOS este centrul preocuparilor noastre.

Inainte de a dezvolta produse, servicii sau proceduri ne ocupam de dorintele si necesitatile clientilor nostri.

La TAMOS inovatia este acasa.

Suntem o companie inovatoare ce doreste sa exploateze potentialul extraordinar al tehnologiei digitale pentru a creea clientilor nostri experiente pozitive.

Tamos este o marca CONART SA. (OSIM-124325)