9/9

Spatiul si confortul, ambele impinse la maxim!

10/11/2014
Spatiul si confortul, ambele impinse la maxim!

Dormitorul Primavera!!!

Dormitorul Primavera, cu designul sau unic este raportul perfect intre calitate si spatiul de depozitare.

dormitor primavera

Dormitor primavera 3 usi

 Datorita sistemului de culisare de ultima generatie, intotdeauna ne vom bucura de modul cum acesta lucreaza de fiecare data cand deschidem si inchidem sifonierul. Nu trebuie sa uitam de cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le ofere un dormitor,  anume odihna si confort. Dormitorul Primavera reuseste din plin acest lucru, datorita materialelor de inalta calitate care rezista foarte bine la orice fel de mediu, inclusiv la cel umed. Contrastul dintre cele doua culori wenge(culoare rece) si stejar deschis (culoare calda) ofera dormitorului dumneavoastra o atmosfera placuta,calda,familiala.

Dormitorul contine: -Pat matrimonial: 200cm lungime-160cm sau 140 cm latime -Doua noptiere -Sifonier 3 usi culisante -Comoda TV *Pentru optimizarea spatiului de depozitare, Tamos vine cu solutii pentru valorificarea spatiului pe verticala cu suprapozabilul 3 usi culisante primavera care reintregeste dormitorul .

suprapozabil primavera

Suprapozabil primavera 3 usi

Utilizand chitul de montaj care insoteste dormitorul, montarea acestuia devine facila chiar si pentru cei mai neindemanatici mesteri. In concluzie, daca doriti un dormitor modern cu o capacitate de stocare ENORMA,  nu ezitati sa luati in calcul dormitorul Primavera de la Tamos.

Sursa Foto : Tamos.ro

Articole asemenatoare:Dormitorul Rock&Roll Articole asemenatoare:Cum sa fim excentrici si in somn Articole asemenatoare:3 Modele de bucatarii moderne pentru spatii mici

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu