Peste 100.000 de clienti multumiti

Livram in toata Romania

Zeci de reduceri pana la 50%

Rezervare produs 24 ore

14 zile drept de retur

Service

Tamos se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-un termen de 15 zile de la data inregistrarii reclamatiei, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 si O.G. nr 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare. Alegerea caii de solutionare se va face de catre Tamos prin intermediul unitatii service din Bucuresti – Sos. Morarilor nr. 2.

Service-ul se face conform garantiei Tamos si are ca scop repararea fara niciun cost suplimentar a unui produs, in cazul lipsei de conformitate ori in cazul defectiunii de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit. Reparatia se face pentru defecte constatate in momentul dezambalarii produsului, in perioada de garantie.

In cazul in care la oricare dintre produsele Tamos constatati defecte de fabricatie, in momentul achizitonarii, ne obligam sa reparam produsul in termen de 15 de zile:

  • daca produsul nu poate fi reparat, sau durate de service este mai mare de 15 de zile, produsul va fi inlocui cu unul identic.
  • daca produsul nu mai poate fi reparat, iar pe stoc nu exista nici un alt produs identic, clientului ii va fi returnata in totalitate suma platita .