Comode si Noptiere

Comodele și noptierele sunt specifice locului în care vrei să te relaxezi cel mai mult după o zi plină de activități și de sarcini la locul de muncă; mai exact sunt specifice pentru dormitor.

Totuși, acestea pot fi plasate și în seturile de mobilier pentru living, alături de o canapea confortabilă pe care îți poți pune un pahar cu suc și o farfurie de mâncare atunci când vrei să te relaxezi în fața televizorului.

Comoda cu sertare este potrivită pentru patul din dormitor și te ajută să depozitezi accesoriile tale cât și să îți susțină lampa de noapte.

Comoda este potrivită și pentru a depozita lenjeriile de pat suplimentare, cât și pilotele, în cazul în care acestea au în dotare setare de dimensiuni mai mari.

Tamos îți oferă noptiere pentru dormitor și comode ieftine de calitate ce pot fi combinate cu mai multe stiluri ale încăperilor casei tale, fie acestea vintage, tradiționale, moderne sau futuristice.

Indiferent de stilul casei tale, noptiera trebuie să își îndeplinească rolul; adică cel de a stoca accesorii și articole. 

Există și noptiere doar pentru design care sunt potrivite unei camere moderne sau de viitor, însă comodele cu compartimente vor fi potrivite pentru casa ta atât din perspectiva aspectului estetic plăcut cât și datorită utilității lor.

Înălțimea lor trebuie să fie ajustată în funcție de adâncimea saltelei cât și a ramei patului ca să poți ajunge la obiectele tale într-un mod facil.

Noptierele și comodele pentru dormitorul tău ar trebui, în primul rând, să fie specifice gusturilor și nevoilor tale, cât și să facă parte din piesele de rezistență a mobilierului încăperii deoarece oferă un aspect prietenos și un ambient plăcut.

Product filters
Pret

Lei  –  Lei

  • 230Lei
  • 1150Lei
Disponibilitate