9/9

Hai sa mancam in sufragerie!?

18/08/2014
Hai sa mancam in sufragerie!?

Bucataria Open Space – Trend care se intensifica pe fiecare zi in Romania !

masa in living,masa in sufragerie,bucatarie tip open space

Bucataria Eco-Space

Bucataria Eco-Space 1 Cerinta pentru designul occidental al caselor si apartamentelor a crescut semnificativ in ultima perioada. Cea mai intalnita forma de implementare a acestuia, este combinarea spatiului dedicat bucatariei cu livingul. Unul din principalele motive pentru care se apeleaza la acest tip de bucatarie, este dorinta de-a petrece cat mai mult timp in familie. Avand in vedere faptul ca traim intr-o societate in care timpul petrecut in familie este din ce in ce mai redus, acest fapt duce la cautarea de solutii pentru a corecta acest incovenient.

Bucataria in living,bucataria in sufragerie

Bucataria Eco-Space

Bucataria Eco-Space 2 Un astfel de spatiu necesita o imbinare armonioasa a utilului cu placutul. Aparatele electrocasnice incorporabile cat si mobila trebuie sa creeze pe langa un estetic deosebit si o armonie cu livingul. In acest sens o hota performanta, eventual culisanta completeaza imaginea fiind exact accesoriul care elimina mirosurile neplacute. In concluzie bucataria Open Space o putem adapta dorintelor noastre. Si cum dorim sa petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi trebuie sa acordam amenajari bucatariei o atentie deosebita.

Sursa : home-designing.com

Articole asemanatoare : Scaunele de bucatarie un accesoriu colorat… Articole asemanatoare : Dormitoare moderne 2014 Articole asemanatoare : 5 Canapele de colt pentru living

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.