Hai sa mancam in sufragerie!?

18/08/2014
Hai sa mancam in sufragerie!?

Bucataria Open Space – Trend care se intensifica pe fiecare zi in Romania !

masa in living,masa in sufragerie,bucatarie tip open space

Bucataria Eco-Space

Bucataria Eco-Space 1 Cerinta pentru designul occidental al caselor si apartamentelor a crescut semnificativ in ultima perioada. Cea mai intalnita forma de implementare a acestuia, este combinarea spatiului dedicat bucatariei cu livingul. Unul din principalele motive pentru care se apeleaza la acest tip de bucatarie, este dorinta de-a petrece cat mai mult timp in familie. Avand in vedere faptul ca traim intr-o societate in care timpul petrecut in familie este din ce in ce mai redus, acest fapt duce la cautarea de solutii pentru a corecta acest incovenient.

Bucataria in living,bucataria in sufragerie

Bucataria Eco-Space

Bucataria Eco-Space 2 Un astfel de spatiu necesita o imbinare armonioasa a utilului cu placutul. Aparatele electrocasnice incorporabile cat si mobila trebuie sa creeze pe langa un estetic deosebit si o armonie cu livingul. In acest sens o hota performanta, eventual culisanta completeaza imaginea fiind exact accesoriul care elimina mirosurile neplacute. In concluzie bucataria Open Space o putem adapta dorintelor noastre. Si cum dorim sa petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi trebuie sa acordam amenajari bucatariei o atentie deosebita.

Sursa : home-designing.com

Articole asemanatoare : Scaunele de bucatarie un accesoriu colorat… Articole asemanatoare : Dormitoare moderne 2014 Articole asemanatoare : 5 Canapele de colt pentru living