Cum sa fim excentrici si in somn !

19/08/2014
Cum sa fim excentrici si in somn !

Fie pentru ca dorim sa impresionam, fie pentru ca luam in calcul fiecare milimetru, cu totii incercam sa ne amenajam locuinta intr-o maniera cat mai placuta. In continuare va prezentam trei idei usor excentrice de optimizare a spatiului din locuinta:

Pat sub scara,pat confortabil,loc pentru lectura

Pat sub scara

Pat sub scara…
Este un amplasament ingenios, locul de sub scari fiind perfect pentru a profita de el si a instala un pat de refugiu. In timpul zilei va puteti retrage in acest coltisor linistit si puteti citi din cartile preferate sau puteti dormi putin. Daca nu doriti sa dormiti sau sa cititi va puteti intinde cu ochii inchisi si sa va lasati purtati de vise…
pat,pat la inatime,pat confortabil

Pat suspendat

Pat suspendat…
Ei bine, iata cum sa dormim la inaltime! Si pentru ca dorim sa utilizam spatiul cat mai eficient, in spatiul creat putem amplasa alte piese de mobilier cum ar fi un dulap pentru haine care sa completeze o imagine cat mai placuta. Pentru rezultate deosebite imbinati armonios nuantele patului cu cea a ramelor geamului. 
pat,pat sub mobila,pat modern

Pat incorporat in mobilier

Pat incorporat in mobilier
Putem sa inversam putin lucrurile! Ridicam mobila deasupra patului, in asa fel incat patul sa stea „camuflat„ pe timpul zilei.
In concluzie, oricat de confortabil ar fi patul o nota de ingeniozitate este oricand binevenita. Sa nu uitam ca suntem unici si putem face artificii unice de amenajari interioare care sa reflecte propria personalitate!
Sa avem vise placute oriunde vom dormi!

Sursa foto : furnituretoday.com

Articole asemanatoare : 3 Bucatarii moderne pentru spatii mici Articole asemanatoare : 5 Canapele extensibile pentru confortul tau Articole asemanatoare : 5 Aspecte importante in amenajarea bucatariei