5 Idei de decoratiuni pentru Halloween

25/10/2012
5 Idei de decoratiuni pentru Halloween

In primul rand, o mica istorie: halloweenul inca este o sarbatoare destul de controversata in Romania. Cunosc foarte multi oameni care nu sunt de acord, in principal, pentru ca nu este o sarbatoare romaneasca. Opinia generala este ca Halloweenul ar fi o sarbatoare americana, ceea ce nu poate fi mai gresit (fiti sinceri, de cate ori ati auzit expresii de genul “Ce treaba avem noi cu Halloweenul? Asta este pentru americani”). Halloween este la origine o sarbatoare europeana. De fapt pana in secolul XIX, in America, nu exista aceasta sarbatoare. Totul s-a schimbat cand Halloweenul a fost raspandit de imigrantii scotieni si irlandezi, care au venit in numar mare in America de Nord la inceputul secolului al XIX-lea. Un alt lucru care merita precizat este faptul ca originea cuvantului “Halloween” este crestina, dar sarbatoare are radacini pagane in cultura celtilor.

Niciodata nu este prea devreme pentru a-ti pregati casa pentru Halloween, mai ales daca cauti decoratiuni usor de folosit si ieftine. De la accesorii distractive, pana la idei de sculptura in dovleac, exista o multime de moduri de a-ti amenaja casa in onoarea celei mai infricosatoare zile a anului. Indiferent daca pastrati decorul infiorator la minimum sau oferiti casei o schimbare completa de Halloween, exista mai mult de cateva decoratiuni usoare de Halloween pentru casa din care puteti alege. Acestea va vor oferi o multime de optiuni pentru a va ajuta sa sarbatoriti 31 octombrie cu stil. 

Daca cauti sa faci un aranjament infricosator, dar eleganta pentru usa ta din fata, niste fantome care sa-ti animeze locul poate fi o idee excelenta inainte de petrecerea ta de Halloween. Sau poate ca sunteti doar in cautarea unor activitati de Halloween pentru copii, pentru a-i menține preocupati, in timp ce va concentrati pe pregatirea unor gustari delicioase de Halloween.