Motive temeinice pentru care merita sa ai un dormitor alb - Tamos

15/10/2019

Dormitorul tău, indiferent dacă îl împarti cu un partener sau dormi liniștit singur, ar trebui să fie o reflectare a personalității și a valorilor tale. Cel mai important, un dormitor ar trebui să fie un loc relaxant. Unii oameni pot prefera să stropească culori pe pereți și să aducă plante tropicale mari pentru a-și crea o escapadă în junglă, dar alții vor tinde spre ceva ceva mai simplu și mai zen. 

Dormitoarele albe nu se tem de murdărie, praf sau vin roșu. Paletele albe sunt liniștitoare, luminoase și relaxare binevenită, în timp ce mobilierul frumos, arta și accesoriile adaugă personalitate suficientă ca fiecare cameră se simte ca acasă.

Un dormitor alb are calitatea de a putea fi schimbat prin adaugarea oricarei culori complementare, iar posibilitatile din acest punct de vedere sunt numeroase.


White Bedroom Ideas Stregis 08 Op


Decorarea unui dormitor alb înseamnă a alege doar câteva elemente speciale care îl vor îmbrăca cu personalitatea potrivită. Câteva piese alese cu atenție aduc cu adevărat viață în cameră.

Când lucrați cu o paletă de culori albă pe alb, trebuie să fiți creativi cu elemente precum iluminatul. Iluminarea geometrică adaugă o tonă de interes vizual fără a rupe stilul monocromatic. Pentru un răspuns mult mai simplu la întrebare, se folosesc lampi de podea albe, care vor oferi o iluminare multă când apune soarele.

 

Dormitor Alb 2


Un dormitor poate atinge acel sentiment zen pe care îl aduce un design alb-alb atunci când încorporează câteva culori mai neutre. 

658098 D1 Bedroom AllWhiteBedroom Op

În ceea ce privește elementele albe pe care le poți folosi în dormitor nu există limite. Poți să alegi un cadru de pat alb, noptiere, dulap și comodă în aceeași culoare. Contrastul este o modalitate ușoară de a face o impresie îndrăzneață chiar și în cel mai minimalist dormitor. O temă alb-negru este deosebit de potrivită pentru a facilita un aspect dramatic și o personalitate mai mare decât viața.

Marele beneficiu pe care il aduce un dormitor alb este senzatia de spatialitate pe care nicio alta nuanta nu o transmite.