Poze cu bucatarii. 7 imagini cu bucatarii moderne

18/10/2012
Poze cu bucatarii. 7 imagini cu bucatarii moderne

Amenajarea unei bucătării moderne

 

Deși adesea designul modern este cunoscut a fi dur și rece, acesta se referă, de fapt, la crearea unor spații curate, deschise, funcționale și liniștitoare. O bucătărie modernă ar trebui să fie un loc ideal care să te inspire și să-ți genereze bună dispoziție, motiv pentru care este necesar să fie amenajată și dotată corespunzător.

Principalul criteriu de amenajare al unei bucătării moderne, ar trebui sa fie dimensiunea. În baza acestui aspect, bucătăriile se pot clasifica în: mici, mari, lungi și înguste.

Așa că punem în evidență șase bucătării moderne dedesubt, care arată estetica elegantă și inovatoare.

 

Pe colț ( în formă de “L” )

Aceasta este una dintre cele mai des întâlnite amenajări de bucătărie. Este ideală pentru casele mai mici, oferind mai mult spațiu de lucru. Vă oferă mai mult spațiu de depozitare și vă permite, de asemenea, să încorporați cu ușurință o masă mică în bucătărie.


Bucătărie Clasică 

O bucătărie modernă clasică este destul de ușor de amenajat. Trebuie doar să ții cont de spațiul pe care îl ai la dispoziție și de activitatea desfășurată în bucătărie.


Bucătărie cu Insulă

Pentru mulți oameni, o bucătărie cu insulă este un vis. Insula poate fi folosită ca zonă de mic dejun, bar sau gătit. Poate fi echipată și cu chiuvetă sau plită. Această amenajare a bucătăriei este ideală pentru bucătăriile open space și pentru divertisment.

Datorită utilizărilor sale multiple, aceste bucătării devin inima casei, unde întreaga familie se adună pentru a găti, a mânca și a conversa.
Pe colț (în formă de “U”)

Dacă încăperea este spațioasă, s-ar putea să poți adapta un design de bucătărie în formă de U. Este probabil cel mai practic design și funcționează cu majoritatea dimensiunilor și formelor camerei. De asemenea, vei avea la dispoziție mult mai mult spațiu. Acest lucru este ideal, mai ales atunci când mai mult de o persoană utilizează bucătăria în același timp.


Bucătărie paralel

Bucătăriile paralele, cunoscute și sub denumirea de bucătărie două linii, sunt concepte moderne de design de bucătărie, în care două platforme de bucătărie, rulează paralel unul cu celălalt. Acestea au câștigat popularitate în special în apartamentele mici. Bucătărie cu bar

Un bar în bucătărie poate ajuta cu adevărat să distingă bucătăria de living, mai ales în multe case moderne cu planuri de etaj sau open space. Bucătăriie cu bar crează o atmosferă complet diferită într-o cameră care, în general, nu era atât de interesantă.