Imprima-ti personalitatea in stilul casei tale! - Tamos

28/06/2012

Exista modalitati simple si rapide pentru a da viata camerelor casei tale, prin a-ti imprima in stilul lor o parte din personalitatea ta. Te poti exprima prin alegerea decoratiunilor interioare.

Canapea MAGIS Etna 95 Madryt 925 Korfu 02 Fix

Uite cateva lucruri la care poti reflecta pe masura ce iti descoperi stilul.

Fi atent la mediul inconjurator

Cauta inspiratie in lucrurile din jurul tau. Ce obiecte din natura iti atrag priviriile? O sa fi surprins cat de usor este sa insufli o parte din tine casei tale.

Gaseste-ti stilul

Unii oameni isi dezvolta un stil bazat pe casa lor din copilarie. Alti sunt inspirati din emisiunile de la televizor, reviste sau showroom-uri de design interior.

Cateodata suntem atrasi de anumite culori sau stiluri de decoratiuni interioare care nu sunt practice. Asta nu inseamna ca sunt gresite, dar incearca sa te stabilesti la un stil care poate fi aplicat casei tale si care se potriveste cu stilul tau de viata.Coloreaza-ti lumea

Vibratiile pe care le primesti de la casa ta pot sa se schimbe dramatic in functie de culorile folosite. Culorile atrag dupa sine interes, vitalitate si iti ridica starea de spirit.

Peretii pot fi vopsiti in orice culoare, asa ca nu renunta la ideea sa iti vopsesti toata camera in rosu daca doresti cu adevarat acest lucru. Important este ca tu sa te simti confortabil in casa ta.

Alege mobila cu grija

Tinand cont ca mobila de obicei este cea mai costisitoare investitie din casa ta, nu cumpara decat acea piesa de mobilier pe care o vei aprecia de fiecare cand o vei vedea(indiferenta care este vorba despre mobilier de living sau mobilier de dormitor). Important: culoarea si stilul mobilei sa se potriveasca cu restul casei.