Livrare in toata ROMANIA
Zeci de REDUCERI pana la 50%
Peste 85.000 clienti MULTUMITI
021.255.66.77
0745.17.17.17
S: 9,00 - 13,00
L - V: 10,00 - 18,00

DORMITOR

Mobila dormitor, dormitoare stardard, paturi, noptiere, comode, dormitoare modulare, sifoniere si dulapuri. La preturi accesibile pentru clienti inteligenti!

Mobila de dormitor pentru clienti inteligenti. La Tamos gasiti nu doar calitate, dar si preturi accesibile. Datorita capacitatilor de productie ridicate, oferite de propria noastra fabrica cu capital romanesc, costul pe fiecare corp de mobilier produs este scazut. 

La aceasta se adauga reteaua de distributie interna proprie, intre punctele de lucru si vanzare ale companiei, dar si incheierea de colaborari avantajoase pentru consumatorul final. Toate aceste lucruri ne-au oferit posibilitatea dezvoltarii la costuri reduse pe verticala, prin raspunderea la nevoile clientiilor cu produse noi, dar si pe orizontala, prin extinderea retelei de distribuie la nivel national. Pentru clientii nostri toate eforturile noastre se reflecta in posibilitatea de achizitionare de mobilier la un raport calitate-pret nu doar just, dar si avantajos. 

In mod constant 90% din produsele noastre sunt pe stoc, ceea ce ne ofera posibilitatea sa raspundem promt la cerintele clientiilor nostri din Bucuresti, dar si din provincie. 

Datorita design-ului profesional(toate produsele noastre arata exact ca in pozele expuse pe website), cei mai mult clienti ai nostri decid sa achizitioneze de la noi prin comanda telefonica sau online prin intermediul magazinului nostru online. 

Dormitoare standard incepand de la 700 de lei. In urma cu aproximativ 5 ani, ne-am decis sa trecem de la mobila pe comanda, la mobilierul de serie. Aceasta decizie a fost luat cu dorinta si obiectivul de a oferi  solutii de mobilier cu design "sic", tineresc, in pas cu tendintele zilei, la preturi competitive. In acest moment gama noastra de dormitoare standard contine produse in intervalul de pret 700 – 1.850 de lei. In functie de nevoile dumneavoastra dormitoarele noastre standard pot fi completate cu produse de mobilier din aceeasi gama. 

Dormitoarele noastre standard tin cont de necesitatile spatiului deservit. Toate produsele au spatiu pentru depozitare amplu oferit de dulapuri, comoda, noptiere si ,in functie de dormitor, de lada patului sau polite.

Materialul folosit este PAL dublu melaminat de 16mm. Cum rezistenta PAL-ului in timp este oferita de densitate lui si nu grosime, am fost atenti ca materialul folosit de noi sa dispuna de o densitate peste media pietei. Acest lucru se reflecta prin faptul ca produsele noastre sa pot fi montate si demontate de mai multe ori in decursul duratei lor de folosita(numarul exact de montari si demontari depind si de calitatea lucrarii). 

Pentru a proteja impotriva umezelii, dar si pentru a oferi un design atragator si modern, s-a folosit cant ABS de 0.4mm. Calitatiile cantului ABS sunt valorificate si prin aparatura moderna de aplicare folosita.

Cum dimensiuniile spatiilor difera foarte mult de la client la client, am creat pentru dumneavoastra dormitorul Best, special pentru camere lungi si inguste. Datorita proiectarii cu acest scop in gand, puteti dispune de acelasi spatiu pentru depozitare si confort, ca si intr-un dormitor cu dimensiuni clasice.

Pentru clientii care doresc sa profite la maxim de spatiul disponibil,  de calitatea si eleganta produselor noastre, le recomandam dormitorul Primavera cu 2 sau 3 usi culisante. La fel ca celelalte dormitoare standard Tamos, dormitorul Primavera este disponibil cu pat de 140cm sau 160cm latime. Datorita sistemului de culisare de ultima generatie, este permisa o reglare fina a traseului de culisare. Pentru durata de viata ridicata, materialul folosit la sistemul de culisare este aluminiu. Manerele dispun de perie de amortizare si etansare incastrata (nu lipita pe usa).

Cum nu conteaza doar sa gasiti dormitorul potrivit, dar si sa-l puteti transporta la casa dumneavoastra, va punem la dispozitie posibilitatea de a opta pentru transport contra cost. Optiunea de transport este valabila la nivel national. Corpurile de mobilier ale dormitoarelor standard sunt impachetate separat. Acest lucru permite o manipulare usoara, chiar si in spatii ingusta(casa scarii). 

Fiecare dormitor standard dispune de o schita de montaj profesionista. In schita sunt cuprinse toate corpurile de mobilier ale dormitorului respectiv. Cu ajutorul schitei, dormitorul poate fi montat si de catre persoanele fara experienta in domeniu.

Paturi cu structura de rezistenta solida si compacta. Experienta ne-a invatat ca patul este cel mai uzat corp de mobilier din dormitor, iar modul in care este conceputa structura de rezistenta a patului determina cel mai categoric durata lui de viata. Din acest motiv, dupa modelul italienesc de concepe al structurii, in functie de patul achizitionat o sa regasiti unul dintre urmatoarele doua sisteme de suport pentru saltea: cu placa intreaga sau placi sectionate. Ambele sunt conectate cu structura patului. Structura de rezistenta a patului, ramele patului si placile de suport al saltelei formeaza un corp comun si compact. Aceast lucru stopeaza orice mobilitate a compomentelor, oferindui o durata de viata mult mai mare.

In functie de marimea spatiului dumneavoastra sau de intrebuintarea oferita, la noi gasiti paturi cu 3 dimensiuni: 90x200 cm, 140x200cm si 160x200cm. Saltelele de pat din oferta noastra sunt valabile pe dimensiunile respective.

Noptiere pentru confortul dumneavoastra. Cu toate ca noptiera este de obicei corpul cel mai mic de mobilier din dormitorul dumneavoastra este si primul corp de mobilier pe care-l vadem dimineata si ultimul pe care-l vedem seara. Numai din aceste motive, fara sa mai luam in calcul confortul pe care-l ofera, trebuie sa ii oferim o atentie deosebita.  

La noi in magazin, in afara de noptierele care sunt regasite in companenta dormitoarelor noastre standard si care nu pot fi achizitionate separat, gasiti o gama moderna de noptiere din Polonia. Noptierele fac parte din colectia de mobila poloneza Black Red White. Aceaste noptiere sunt regasite si in categoria “Dormitoare modulare”, in colectia de care apartin.  

Noptierele din colectia Black Red White sunt definite de versatilitate de stil in functie de frontul selectat, dar si de aspectul modern, la curent cu tendintele zilei. In functie de stilul dorit, avem in oferta noptiere cu aspect clasic(Sorrento), dar si minimalist(noptiera Mateo cu sistem pentru deschidere push & open) sau o combinatie dintre cele doua. 

Comoda pentru a completa aspectul dormitorul tau. Nu este o coincidenta ca numele acestui obiect de mobilier este format din “comod” + “a”. Rolul comodei este pentru a oferi un grad de confort, de comoditate dormitorului dumneavoastra. Comoda ofera acel spatiu care sustine greutatea televizorului sau care depoziteaza obiectele de folosinta zilnica. 

La noi in oferta gasiti o gama variata de comode pentru dormitor. Comodele produse de catre fabrica noastra sunt disponibile in trei decoruri diferite(cires, wenge sau fag). Sunt proiectate pentru a oferi functionalitate sporita dormitorului dumneavoastra, printr-un surplus de spatiu pentru depozitare. Ca si celelalte produse ale noastre, sunt inteligent impachetate pentru o manipulare usoara. Cu ajutorul schitei de montaj profesioniste, comodele pot fi montate cu usurinta.

Mobila de dormitor modulara pentru o colectie completa. Aici gasiti colectiile noastre de dormitoare modulare de import Polonia. Sunt caracterizate printr-un design modern si confortabile, produse in spiritul traditiei care caracterizeaza mobila poloneza.

 
În curs de procesare...