Un stil decorativ perfect pentru personalitatea ta - Tamos

16/08/2012
Un stil decorativ perfect pentru personalitatea ta

Alegerea stilului de decor este un proces gradual. Merita cu siguranta sa va dedicati timp pentru a va gasi tipul de design dorit, inainte de a incepe sa cheltuiti bani.

A invata cum sa alegi un stil de design care se potriveste personalitatii tale, permite sa-ti decorezi casa cu incredere, stiind ca vei fi satisfacut de rezultat si te va face fericit.

Descoperirea stilului de decor si a esteticii in casa poate fi o calatorie minunata de descoperire de sine.

Primul lucru recomandat in cautarea unui stil de design este sa iei indiciile de design din dulapul tau. Arunca o privire la hainele tale preferate si observa la ce culori, tesaturi si modele apelezi frecvent.

Sociabila si distractiva

In acest caz, tie ti se vor potrivi decoratiunile moderne, pline de culoare si oarecum mai neoficiale si informale, deoarece diversele design-uri decorative recomandate pentru personalitatea ta (stil nordic sau avangardist) pot parea prea impersonale. Nu se impune ordinea si amenajarea stricta a diferitelor obiecte decorative, ci dimpotriva poti crea imagini si aspecte discrepante apeland la diferite combinatii intre diverse culori, texturi, materiale si chiar stiluri decorative. Mobila potrivita pentru personalitatea ta este cea masiva, fara prea multe decoratiuni: canapele si dulapurile simple.


Add Something Different And Fun To The Eclectic


Linistita si naturala

Decoratiunile care se inspira din natura sau din anumite culturi mai degajate precum cele  exotice (orientale sau etnice) se vor potrivi perfect cu personalitatea ta. Naturaletea si linistea se vor reflecta in decoratiunile din casa si caminul tau, iar designul plin de culori calde vor crea un spatiu plin de relaxare, departe de stresul lumii exterioare. Poti imbina de exemplu o mobila cu trasaturi rustice cu elemente specifice decoratiunilor orientale.


Beach Interior Design Kathy Kuo


Boema si romantica

Daca ai o personalitate boema si romantica, atunci tie ti se potrivesc stilurile decorative eclectice, in care se totul se armonizeaza intr-un tablou perfect. Aici vom intalni diferite elemente traditionale care se vor imbina cu cele moderne: de exemplu poti armoniza stilurile vintage, shabby chic sau cottage.


Shabby Chic Interior Design


Ordonata si ganditoare

Daca ai o persoanlitate inclinata catre o atitudine meditativa, atunci fara indoiala, designul potrivit pentru tine este cel minimalist. Calitatea si nu cantitatea va trebui sa iti defineasca locuinta, iar concepul care va trebui sa stea la baza decoratiunilor din caminul tau va fi urmatorul: ’mai putin este mai mult’. De aici vor porni si decoratiunile pline de simplitate, ordine si functionalitate. In decoratiunile tale, fiecare element decorativ va avea un rol important in procesul de creare a unui ambient unitar, legat de perfectiune. Si aici mobila predominanta va fi cea spatioasa, masiva si mai redusa din punct de vedere numeric.


IN 41020001 41020002 002


O personalitate intelectuala

Pentru tine se vor potrivi decoratiunie simple, practice si functionale. Aceste caracteristici iti vor permite sa creezi un spatiu in care sa existe obiectele care iti sunt necesare. Astfel, ca un model de design, poti opta pentru unul dintre stilurile minimaliste, moderne, acele designuri cu o grafica moderna, care sa sugereze discretie si rafinament. Te poti inspira din designul clasic, pe care il poti imbina cu cel modern. 


Modern Classic Style 7 Op


In mod evident, personalitatii tale ii pot corespunde nenumarate design-uri decorative. De aceea specialistii in design interior recoamnda sa imbini diferitele stiluri decorative pentru a obtine acel ambient perfect pentru personalitatea ta.