Un somn odihnitor! - Tamos

25/03/2015
Un somn odihnitor!

Somiera si salteaua – lucru in echipa pentru un somn linistitor

 

Azi vom vorbi despre somiere, si cum acestea ne pot ajuta sa avem un somn mai linistitor. Somierele sunt foarte importante pentru orice pat. Ele sunt „piatra de temelie” a patului tau iar fara o somiera de calitate sunt sanse mari sa iti distrugi salteaua si cu aceasta somnul in fiecare noapte. In urmatoarele randuri vei afla cum somiera si salteaua lucreaza impreuna pentru a-ti oferi un somn de milioane. Vezi oferta noastra de somiere  de la sectiunea saltele.


Somiera pat

 

Dupa cum am mentionat, somiera si salteaua trebuie sa „colaboreze” pentru ca tu sa te poti odihni perfect in fiecare noapte. Salteaua trebuie aleasa in asa fel incat sa se potriveasca „la boloboc” cu somiera. Daca alegi sa cumperi o somiera metalica pentru un pat dublu, de exemplu, atunci va trebui sa achizitionezi si o saltea de pat dublu. Ai putea incerca sa potrivesti somiera cu o saltea de o marime aproape egala si s-ar putea sa nu ai probleme cu somnul din cauza asta, dar acest lucru poate duce la deteriorarea saltelei si a somierei. Acest lucru inseamna ca va trebui sa investesti mai multi bani in viitor pe noi saltele si somiere. Poti sa eviti acest lucru foarte usor daca alegi sa achizitionezi o saltea care se potriveste perfect cu noua ta somiera.

In sectiunea saltele poti sa vezi nu doar somiere dar si saltelele care s-ar putea sa se potriveasca cu acestea. Vei vedea ca ai de ales intre somiere duble si simple, amandoua modelele pe diferite marimi care sa acomodeze orice saltea. Speram ca am reusit sa iti aratam de ce e foarte important ca somiera ce tocmai ai cumparat-o sa se „imbine”, daca vrei, cu salteaua. Cel mai simplu e sa achizitionezi si o noua saltea deodata cu somiera.

Sursa foto:Tamos