9/9

Un dressing intr-un dulap!

15/03/2015
Un dressing intr-un dulap!

Dressing-ul este un must have al timpurilor nostre.

Este mai mult o chestie feminina,o dorinta a sexului frumos de a avea ordine in lucruri.De multe ori aceasta dorinta este greu de indeplinit datorita spatiilor reduse precum si din cauza efortului financiar solicitat de realizarea unui dressing generos.

In cautarea de idei pentru a satisface aceasta dorinta ar trebui luat in considerarea” dressingul de dormitor” sau cu alte cuvinte un dormitor cu un dulap suficient de mare si bine compartimentat,care sa va permita trei posibilitati esentiale:organizare,depozitare,functionalitate.

Organizarea se poate realiza usor prin adaugarea de cuti,pe rafturi  in care sa asezati lucruruile marunte,pe categori nu amesstecate.Deasemenea pe bara de haine puneti lucrurile care se sifoneaza usor dar nu oricum.Asezati de la stanga la dreapta(sau invers cum va este mai usor) lucrurile scurte(ex.bluze,camasi,sacouri)terminand cu cele lungi(ex.pantaloni,rochii).

Suprapozabil primavera

Suprapozabil Primavera

Depozitarea puteti sa o obtineti prin achizitionarea unui suprapozabil potrivit pentru dulapul dumneavoastra.In el asezati lucrurile pe care le folositi rar sau de exeplu la schimbarea de anotimpuri puteti face rotatie cu cele din dulap.

Dulap Primavera

Dulap Primavera

Un alt obiectiv atins prin alegerea unui dormitor cu un dulap generos este functionalitatea care va este oferita de multiplele modalitati de depozitare si organizare precum si de spatiul mic de care are nevoie comparativ cu un dressing care necesita o camera intreaga.

Sursa foto: Tamos

Articole asemanatoare: Cum e mai bine cu dulap in dormitor sau cu dressing separat Articole asemanatoare: Spatiul si comfortul,ambele impinse la maxim Articole asemanatoare: Dulap usi culisante

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.