Un dressing intr-un dulap! - Tamos

15/03/2015
Un dressing intr-un dulap!

Dressing-ul este un must have al timpurilor nostre.

Este mai mult o chestie feminina,o dorinta a sexului frumos de a avea ordine in lucruri.De multe ori aceasta dorinta este greu de indeplinit datorita spatiilor reduse precum si din cauza efortului financiar solicitat de realizarea unui dressing generos.

In cautarea de idei pentru a satisface aceasta dorinta ar trebui luat in considerarea” dressingul de dormitor” sau cu alte cuvinte un dormitor cu un dulap suficient de mare si bine compartimentat,care sa va permita trei posibilitati esentiale:organizare,depozitare,functionalitate.

Organizarea se poate realiza usor prin adaugarea de cuti,pe rafturi  in care sa asezati lucruruile marunte,pe categori nu amesstecate.Deasemenea pe bara de haine puneti lucrurile care se sifoneaza usor dar nu oricum.Asezati de la stanga la dreapta(sau invers cum va este mai usor) lucrurile scurte(ex.bluze,camasi,sacouri)terminand cu cele lungi(ex.pantaloni,rochii).

Suprapozabil 3U Wenge

Suprapozabil Linea

Depozitarea puteti sa o obtineti prin achizitionarea unui suprapozabil potrivit pentru dulapul dumneavoastra.In el asezati lucrurile pe care le folositi rar sau de exeplu la schimbarea de anotimpuri puteti face rotatie cu cele din dulap.

Dulap 3U2S Cu Suprapozabil Wenge Alb Och4 Ie

Dulap Linea

Un alt obiectiv atins prin alegerea unui dormitor cu un dulap generos este functionalitatea care va este oferita de multiplele modalitati de depozitare si organizare precum si de spatiul mic de care are nevoie comparativ cu un dressing care necesita o camera intreaga.

Sursa foto: https://www.tamos.ro/

Articole asemanatoare: Cum e mai bine cu dulap in dormitor sau cu dressing separat 

Articole asemanatoare: Spatiul si comfortul,ambele impinse la maxim

Articole asemanatoare: Dulap usi culisante