Tonurile neutre - tendinta in amenajarea dormitoarelor - Tamos

07/11/2017
Tonurile neutre - tendinta in amenajarea dormitoarelor

Dormitorul amenajat cu culorile și in lumina iernii devine o nișă intimă, relaxată și informală, dar cu o notă de șic. Atmosfera este aceea rustică a vechilor cabane, stilul fiind de obicei nordic, cu tonuri neutre și țesături calde. Paturile, covorașele și păturile se învecinează și dau acel efect plăcut de "cocooning", subliniat de contrastul cărămizilor aparente și de rigiditatea ușoară a rafturilor la vedere. Lumina albă care filtrează prin fereastră și dulapul cu oglindă mare lărgește spațiul și creeaza o atmosfera plăcuta de relaxare.

Detaliile stilului

Caramizile aparente

Zidul finisat in stil rustic creat prin utilizarea caramizilor aparente dă un sentiment de intimitate și un aer personal camerei, cu un efect puternic de "camin" .

C Pietra

Rafturile deschise.

Schematica, foarte ușoară, aproape eterică: aceasta este biblioteca perfectă pentru acest spațiu. Se poate antura cu câteva obiecte de sculptură și un șir de cărți.

C Libreria

Tonuri neutre.

Crem, alb, panna, sunt culorile care dau lumină și căldură unei încăperi, fără a fi vreodată obositoare. Cu un sentiment de bunăstare imediată și relaxare.

C Toni Neutri