9/9

Sfaturi utile pentru ca decoratiunile preferate sa dureze mereu

02/07/2012
Sfaturi utile pentru ca decoratiunile preferate sa dureze mereu

Esti o persoana care se plictiseste usor, care mereu este in cautarea noului? Iti place designul actual al casei tale, dar incet, incet incepe sa devina monoton si plictisitor?


Daca iti plac foarte mult decoratiunile si stilul casei tale, dar obisnuiesti sa te plictisesti repede de acestea, venim in ajutorul tau. Mai jos iti vom prezenta 4 sfaturi utile care te vor ajuta sa devii mult mai creativa cu designul locuintei tale, pe care il vei putea modifica simplu si repede aducand un plus de naturalete si prospetime.

1.    Foloseste putine culori: cu cat folosesti mai putine culori in living de exemplu, cu atat acesta va fi mai relalaxant. Folosind o paleta de culori mai redusa, nuantele vor ramane in spate, iar mobila va deveni obiectul de atractie, protagonistul decoratiunilor tate. Incearca astfel sa folosesti culori similare atat pentru pereti, cat si pentru podea.

2.    Aseaza fotografii pe mobila. Incarca sa nu asezi tablourile cu fotografii pe pereti deoarece produc o nuanta discordanta. Poti in schimb sa le asezi pe mobila, pe dulap sau diferite rafturi. Efectul va fi acela de personalizare a mediului fara sa aduca dezechilibru in casa ta.

3.    Daca detii o colectie de obiecte asemanatoare, esti un mare fan al obiectelor de cristal sau colectionezi diferite pietre, le poti evidentia, asezandu-le intr-un spatiu separat al livingului. Aseaza-le in functie de culoare sau marime si evidentiaza-le cu ajutorul luminilor.

4.    Diferitele obiecte textile, carti, colectii de bibelouri trebuie sa respecte o regula simpla si foarte eficace: sa fie grupate in functie de culoare. Incearca sa asezi toate obiectele decorative in functie de culoare: nuantele de rosu intr-o parte, in alt loc aseaza-le pe cele albastre, galbene, etc. De ce sa urmezi aceasta regula? Culorile din aceeasi familie se amesteca fara mari eforturi, dand impresia unui ambient omogen, echilibrat si modern. In plus o astfel de asezare, iti permite sa efectuzei cate modificari doresti atunci cand stilul decorativ actual te plictiseste.

Important:

In ceea ce priveste culoare pentru pereti, cauta tonuri care sa se apropie de nuantele mobilei si ale podelei, si care sa fie perfecte pentru dimensiunea incaperii respective.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu