9/9

Scaune birou ieftine si scumpe. 7 scaune pentru toate buzunarele

18/10/2012
Scaune birou ieftine si scumpe. 7 scaune pentru toate buzunarele

Cred ca foarte multi dintre noi am invatat pe propria piele importanta unui scaun de birou. Cati dintre noi nu am zis la sfarsitul programului de lucru, sau pur si simplu dupa o sedinta indelungata in fata calculatorului, ca ne doare spatele? Probabil ca din punct de vedere al sanatatii noastre, scaunul de birou, impreuna cu calitatea monitorului, sunt cei mai influenti factori. Eu chiar sunt de parere ca oricat de bun, comod si de ce nu cu pret piperat ar fi scaunul dumneavoastra, fara un pic de miscare odata la cateva ore, sezutul indelungat tot o sa ne afecteze in timp. Asta nu inseamna ca nu putem sa inclinam un pic balanta in favoarea noastra, sau macar sa mai diminuam din disconfort.

Din punct de vedere al design-ului, in zilele noastre, in linii mari, cam toate scaunele de birou merg pe aceeasi idee: de obicei au roti, spatarul inclinat si mobil, inaltime ajustabila si sunt imbracate in diverse materiale pentru confort. Suntem convinsi ca toate specificatiile respective au aportul lor in confortul oferit de scaunul de birou, dar insistam ca cel mai important aspect ramane materialul, tapiteria si calitatea buretelui.

Dupa cum o sa vedeti in continuare, am pregatit o compilatie de cateva poze cu scaune de birou ieftine, dar si scumpe. Dupa fiecare poza am incercat sa oferim si recomandari, referitoare la punctele tari si slabe ale fiecarui scaun de birou in parte.

Scaune birou ieftine si scumpe:

scaune birou

Scaune de birou ieftine si scumpe: scaun vizitator ISO, pret 75 lei.

Dupa cum ii spune si numele, recomandam ca scaunul respectiv sa fie la dumneavoastra in birou, pentru persoanele care vin in vizita. Nu toate firmele isi permit o investitie de zeci de milioane in scaune de birou, asa ca o solutie de compromis ar fi ca la birourile la care lucreaza oameni in permanenta sa aveti scaune confortabile, iar pentru momentele in care va strangeti la o sedinta de cateva ore, sau aveti parteneri, clienti la noi in firma, pentru o perioada limitata, sa dispuneti de tipul acesta de scaun de birou.

scaune birou

Scaune de birou ieftine si scumpe: scaun Torino stofa cu brate, pret 160 lei.

Scaunul Torino, este perfect pentru persoanele care isi petrec cateva ore zilnic in fata calculatorului. Nu il recomandam totusi pentru o folosinta de peste 4-5 ore in fiecare zi.

scaune birou

Scaune de birou ieftine si scumpe: scaun Mision V, pret 430 lei.

Primul scaun din prezentarea noastra, pe care il recomandam pentru un sezut de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Este perfect pentru un mobilier de birou de dimensiuni medii si mici.

scaune birou

Scaune de birou ieftine si scumpe: scaun Mision A stofa, pret 480 lei.

Dupa cum observati este versiunea completa a scaunului Mision V si este primul scaun de birou complet din prezentarea noastra. Este confortabil, mobil, ajustabil si accesibil. Daca vreti sa cresteti productivitatea oameniilor din firma dumneavoastra(prin diminuarea elementului de discomfort) sau daca lucrati de acasa, acest scaun de birou este perfect pentru nevoile dumneavoastra.

scaune birou

Scaune de birou ieftine si scumpe: scaun Mision A piele ecologica, pret 500 lei.

Singura diferenta dintre acest scaun si cel precedent, tine de tapiterie. Va place pielea ecologica sau stofa?

scaune birou

Scaune de birou ieftine si scumpe: scaun managerial Bawaria DFOT II, pret 1.120 lei.

Acest scaun, fara dar si poate, este recomandat pentru un birou, care isi propune sa creeze o impresie puternica tuturor persoanelor care ii calca pragul. Acest scaun de birou are un design elegant, este foarte confortabil si rezistent. Vreti sa impresionati partenerii de afaceri si in acelasi timp sa lucrati intr-un regim confortabil si sanatos, in biroul dumneavoastra? Veniti primul in firma si plecati ultimul? In cazul in care macar la una din intrebari raspunsul este da, atunci exista o probabilitate ridicata ca acest scaun sa fie pentru dumneavoastra.

scaune birou

Scaune de birou ieftine si scumpe: scaun managerial Bawaria DFOT, pret 1.225 lei.

Ultimul scaun de birou din prezentarea noastra. Indeplineste exact aceleasi functii ca scaunul de birou Bawaria DFOT II. Design-ul difera un pic fata de scaunul precedent, dar decizia intre cele doua scaune de birou ar trebui sa se bazeze pe preferintele dumneavoastra. Cum stati mai comod? Intr-un scaun cu spatar mai mare sau mai mic?

* Vedeti si: „10 birouri pentru calculatorul dumneavoastra”

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu