9/9

Saltele cu latex, cocos si aloe vera

26/11/2013
Saltele cu latex, cocos si aloe vera

Latexul, cocosul si aloe vera sunt componente pe care le gasiti in cele mai moderne si performante saltele. Utilizarea lor reprezinta rezultatul cercetarilor si investitiilor facute de marii producatori pentru sporirea performantelor acestui produs atat de important in confortul fizic si psihic din timpul somnului.

Saltelele superortopedice cu latex sunt ideale pentru persoanele cu necesitati speciale in privinta pozitiei coloanei vertebrale si a umerilor sau pentru persoanele care, pur si simplu, apreciaza confortul fizic in timpul perioadelor de odihna. Ele au o structura din spuma naturala de latex 100%, cu un sistem de canale verticale cu sapte zone de duritate, fiecare canal actionand independent unul fata de altul. Elasticitatea ridicata si ventilatia superioara sunt atuuurile acestor saltele. Spuma de latex are rol, de asemenea, in asigurarea unui mediu sanatos antibacterian si antiacarian.

saltea cu latex

Pentru persoanele care au primit recomandarea medicala de a dormi pe suprafete semitari, saltelele superortopedice cu cocos sunt recomandarea noastra. Ele au in strctura trei componente: miez de arcuri de tip bonnel din otel-carbon (pentru elasticitate), spuma naturala de latex (pentru confort) si fibra de cocos (pentru rigidizare si fiabilitate).

saltea cu cocos

Daca latexul si cocosul au rol preponderant in sporirea confortului anatomic, saltele superortopedice cu aloe vera se remarca prin proprietatile antibacteriene, antialergice si antiseptice. Extractul de aloe vera este incorporat in invelisul moale si delicat de tip tricot, capitonat cu vatelina si spuma.

saltea cu aloe vera

Puteti verifica oferta online de dimensiuni si preturi pentru saltele Prestige cu latex, cocos si aloe vera pe www.tamos.ro.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.