9/9

Saltea second-hand – o varianta ieftina?

26/11/2013
Saltea second-hand – o varianta ieftina?

Varianta second-hand este considerata cea mai ieftina si multi clienti o aleg in baza acestui criteriu, lasand in plan secund celelalte caracteristici pe care o saltea trebuie sa le aiba.

Tineti cont ca salteaua influenteaza confortul dumneavoastra pentru 6-9 ore din fiecare 24. Deci foarte mult! Iar calitatea orelor de odihna are influente evidente asupra sanatatii.

saltea second-hand

  • Gradul de duritate si structura saltelei influenteaza pozitia corpului in timpul somnului. O saltea second-hand a suportat deja presiuni si socuri mecanice, ceea ce a determinat, in timp, uzarea sistemelor sale interioare, in special in cazul celor pe arcuri. Unele deformari sunt vizibile si pot fi verificate usor la achizionarea saltelei, insa luati in calcul riscul crescut de aparitie a unor defecte in timp relativ scurt de la achizionare; tineti cont de perioada in care salteaua second-hand a fost deja utilizata. O saltea de tip relaxa, deformata, cu arcuri iesite in relief, poate provoca disconfort sau chiar repercursiuni ireversibile asupra coloanei vertebrale.
  • Igiena. Nu este suficient ca o saltea sa nu prezinte pete sau urme vizibile de murdarie. Medicii avertizeaza asupra riscurilor majore reprezentate de microorganismele acumulate in structura saltelelor. Efectele negative pot aparea la nivelul pielii, respiratiei si alergiilor. Perioada medie recomandata pentru utilizarea unei saltele de catre aceeasi persoana sau acelasi cuplu, cu respectarea instructiunilor de curatare si aerisire recomandate de producator, este intre 5 si 7 ani. Nu riscati sanatatea dumneavoastra, cumparand o saltea second-hand! O saltea noua se va dovedi o alegere mai ieftina pe termen lung.
  • Tehnologiile inovatoare. Producatorii importanti din domeniu, printre care se numara Prestige – furnizor al magazinului online Tamo’s – sunt preocupati pentru imbunatatirea permanenta a calitatii, durabilitatii si confortului saltelelor. In urma testarilor multiple a diverse tehnologii si componente cu rol activ, ei sunt in masura sa ofere pe piata saltele cu latex, aloe vera si cocos (detalii despre aceste produse gasiti aici). Astfel de produse performante nu se pot gasi pe piata second-hand, ci doar in ofertele curente ale furnizorilor.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu