Rachita, un material versatil - Tamos

02/10/2012
Rachita, un material versatil

Rachita este foarte versatila – poate fi folosita pentru mobila, oglinzi, scaune si paturi. Poate arata uimitor atunci cand este folosita in diverse forme si modele, dar daca doriti sa incepeti cu o singura piesa, atunci optati pentru un abajur uimitor.


Canapele din rachita

De ce sa nu alegi o canapea impletita? Piesa centrala a camerei de zi, canapeaua capata un aspect cu totul nou atunci cand este imbracat in rachita. Asociat cu obiecte decorative de epoca si mobilier chinezesc, ofera o calatorie in timp. Cu plante si perne cu motive etnice, canapeaua din rachita ne ofera o schimbare reala de peisaj. In sufragerie, dar nu numai... Ne putem imagina aceasta canapea din rachita pe veranda, intr-o curte, un patio, pe o terasa sau chiar intr-o gradina. Daca nu se specifica altfel, rachita este un material robust si potrivit pentru utilizare in exterior.

 

Oglinzi din rachita

Accesoriu decorativ de dimensiuni, oglinda energizeaza toate incaperile casei si, daca este bine amplasata, poate reflecta lumina exteriorului. Pentru a lumina si incalzi o camera, oglinda in forma de soare poate fi un inceput. Pentru un aspect retro plin de farmec, oglinda din rachita in forma de floare va poate multumi. Daca ai un spirit de curiozitate mai amplu si te intereseaza toata decoratia atipica care o insoteste, oglinda in forma de ochi nu poate decat sa iti atraga atentia. Deci, care oglinda din rachita va face sa cedati? Si da, puteti adauga mai multe oglinzi din rachita pe acelasi perete. Ideea este sa variati formele, ramele si alte decoratiuni de perete.

 

Mobilier de gradina din rachita

Ce ar putea fi mai natural decat mobilierul de gradina din rachita? Folosit mai intai pentru proiectarea mobilierului de exterior, rachita a investit apoi in toate interioarele. Cu toate acestea, ramane un mare aliat pentru mobilierul de gradina si, in ceea ce priveste restul, nu s-a demodat deloc din punct de vedere al stilului. Poate fi gasit pe canapele de exterior, mobilier de gradina, paturi, fotolii sau chiar sezlonguri. Si oricare ar fi forma, ratanul aduce intotdeauna o doza de buna dispozitie in gradina! Pentru exteriorurile mici (balcoane, terase si curti), cel mai bine se potrivesc fotoliile cu o masuta. 


475b6fbc00fdf78898a873470ae1e04f Op