Prima impresie conteaza! - Tamos

19/03/2015
Prima impresie conteaza!

Daca ochii sunt oglinda sufletului, holul este oglinda casei!

Atunci cand reamenajam locuinta, lasam holul de la intrare pe ultimul loc, desi aici ne primim musafirii iar prima lor impresie este data de acest spatiu neglijat de multi dintre noi.

In general, holul are cele mai multe usi si cele mai putine ferestre, motiv pentru care este necesar ca peretii  sa fie de culoare deschisa, la fel si pardoseala, pentru a da iluzia de spatiu mare si luminos.

Design Ideas Hallway Lighting Traditional Wall Sconces

Hol luminos

Ca si piese de mobilier necesare in hol,  sunt suficiente un cuier si o comoda in care sa depozitati incaltamintea.Deasemenea, sunt utile si cateva polite pe care puteti pune mici decoratiuni, rame foto cu cei dragi, ceasuri(nimanui nu-i place sa intarzie) sau chiar si flori, acestea ofera un aer cald si placut.

Intrarile trebuie sa reflecte foarte bine stilul intregii case.Aduceti in hol mici elemente decorative specifice celorlalte camere, astfel veti  obtine o relatie stransa intre incaperi.

Blog How To Style Your Home With Flowers Interior Styling Tips 7

Flori in hol

Un „must have” al holului este oglinda!O femeie nu iese pe usa pana nu arunca o ultima privire in oglinda, asa ca dragi barbati, nu uitati, ca oricat de mic ar fi holul trebuie sa gasiti un loc si pentru o oglinda.

9558487dc63eeb86a861c044f1609516

Oglinda in hol

 


 

Articole asemanatoare:Obiecte de decoratiuni interioare

Articole asemanatoare:Casa in alb.Luminoasa si aerisita

Articole asemanatoare:Ai casa mica?Afla cateva trucuri