Poze cu dormitoare. 6 imagini cu dormitoare complete si confortabile - Tamos

15/10/2012
Poze cu dormitoare. 6 imagini cu dormitoare complete si confortabile

In aceasta compilatie ne-am propus sa prezentam 6 poze cu dormitoare, de serie si complete.

Dormitorul este partea din casa noastra unde ne ducem sa ne reincarcam bateriile dupa o zi grea de munca si stres. Pentru a reusi acest lucru, camera trebuie sa indeplineasca cateva conditii. Un lucru foarte important este confortul oferit de dormitor, iar pentru ca el sa atinga valori maxime, trebuie sa avem un dormitor complet. Cat de confortabil poate sa fie dormitorul, daca nu avem noptiera, si inainte de culcare trebuie sa ne ridicam sa punem telecomanda pe biroul din colt, sau daca nu avem o comoda pentru televizor, iar pozitia curenta a TV-ului ne obliga sa tinem capul intr-o pozitie ciudata?

Cateodata nu avem rabdarea, timpul sau pur si simplu posibilitatea sa cautam fiecare piesa de mobilier necesara dormitorului in parte. Nicio grija! Pe piata exista o gama larga de dormitoare complete de serie, pentru toate gusturile. Un avantaj major al acestor dormitoare este ca de obicei ne ajung mult mai ieftin, decat un dormitor cumparat pe bucati.

Totodata, daca nu te pricepi la decoratiuni interioare si daca tinem cont ca design-ul dormitoarelor de serie sunt gandite de specialisti in domeniu, un dormitor complet poate fi din nou solutia pentru tine.

Vezi dormitoare produse de Tamos.