Pasteluri in living - Tamos

11/03/2015
Pasteluri in living

Living-ul este inima casei,este locul unde iti primesti musafirii,aici se gaseste canapeau pe care prietenele isi spun secretele si isi narateaza amintirile.Aceeasi incapere se transforma in barlogul baietilor in serile in care se transmit meciurile la Tv. Vom vorbi in acest articol despre amenajare unui living in culori pastelate dar cu accente modern.

In majoritatea cazurilor de redecorare a living-urilor se nasc dispute intre conviețuitorii casei.Barbatii prefera stilul modern, plin de tehnologie,barbatesc, in timp ce doamnele sunt adeptele stilului clasic cu o atmosfera calda.Reprezentantele sexului frumos ar pune culoare in orice,lucru ce nu e rau daca reusesc sa pastreze aceeasi linie de culori.Oricum doamnele trebuie sa tina cont la redecoarea livingului si de barbatul din casa si de nevoiile lui.

In primul rand vom incepe cu culoarea peretilor care trebuie sa fie una pala,neutra pentru a nu arata incarcat si a lasa impresia de spatiu aerisit,mare,liber.

Mobilierul poate fi ales la fel in nuante neutre care vor fi puse in evident prin decoratiuni viu colorate.Atentie insa culorile trebuie sa fie apropiate de exemplu pe o canapea alba merg foarte bine asezate permute decorative mov si roz iar draperiile pe un fundal alb cu motive florale in acelasi nuante ca si pernutele ce troneaza pe canapea.Conbinatiile sunt infinite,puteti alege un ameste de galben, bleu si verde sau rosu si bleumarin .Deasemenea printe favorite in momentul de fata este combinatia de turcoaz, alb si negru.

Design Details Uncovered Coastal Living Room Via A Blissful Nest 001

Living turcoaz

In schimbul unor decoratiuni colorate puteti alege o canapea cu fotolii sau coltar in culori aprinse care sa iasa in evidenta si sa contureze personalitatea living-ului.

Coltar MAGIS Etna 85 Stanga Mare

Coltar living

Indiferent de alegeri nu va bazati pe abundenta,ce e mult strica,decoratiunile in exces duc la aglomerare si riscati ca living-ul dvs sa artae mai degraba a boutique.


Articole asemanatoare:Cum sa creem o atmosfera ca in basme in sufragerie 

Articole asemanatoare:Creati propria magie 

Articole asemanatoare:Capteaza lumina naturala cat mai multa