9/9

Organizare…in bucatarie!

18/11/2014
Organizare…in bucatarie!

Totul pus la punct !!!

Organizarea in bucatrie este o adevarata provocare pentru multi dintre noi, uneori reusim…alteori dam gres! De cate ori nu ati cauta ceva in bucatarie fara rezultat, sau ati rasturnat un intreg raft doar pentru un plic praf de copt? Secretul unei bucatarii bine organizate consta in impartirea camerei in 3 zone. Zona 1, zona pentru gatit-unde asezati aragazul si tot ce mai aveti nevoi pentru ca procesul de gatire sa nu presupuna deplasarea dvs, in toata bucataria. Astfel, in aceasta zona este de preferat sa asezati tigaile, condimentele si ustensilele pentru amestecat. Aici sar in ajutor suporturile pentru condimente si ustensile montate pe perete.

kit bucatarie;

Kit Economic Gieffe

Zona 2 cuprinde chiuveta si masina de spalat vase…ideal ar fi ca aceasta zona sa fie alaturata zonei pentru gatit, in felul asta nu veti fi nevoiti sa traversati bucatria cu o tigaie murdara. Deasemenea aceasta parte a bucatariei dvs necesita o mare atentie in alegerea pieselor…in comert exista o gama larga de chiuvete, alegeti intodeauna ce este practic pentru dvs. Pentru cei ce folosesc masina de spalat vase chiuveta cu picurator nu este folositoare, preferabil se va alege o chiuveta fara picurator.

Chiuveta inox Ecoline INSET 1B SM PYRAMIS

Chiuveta inox Ecoline INSET 1B SM PYRAMIS

In felul acesta blatul ramane liber si uscat. Daca doriti sa obtineti aceste rezultate dar nu detineti o masina de spalat vase puteti opta pentru un scurgator ce se poate instala in corpul superior chiuvetei.

Scurgator vase Inoxa

Scurgator vase Inoxa

Zona 3 este cea mai mare cuprinzand atat spatiu de depozitare (frigider,dulapuri) cat si spatiu de lucru. Aici isi gasete locul un suport pentru folie/servetele/pungi, prins pe perete, mereu la vedere si fara sa fiti nevoiti sa deschideti sertare pentru a depozita hrana.

kit accesorii

Kit Accesorii Gieffe

Corpurile de mobiler pe care le veti aseza aici trebuiesc foarte bine organizate si in interior. Asezati intodeauna produsele in functie de categoriile din care fac parte, nu amestecati electrocasnice mici cu ingrediente sau alte maruntisuri. Si nu in ultimul rand, pentru a obtine rezulatele dorite, masurati-va intodeauna spatiu unde vreti sa amplasati mobila inainte de a face cumparaturile!!!

Sursa foto:Tamos-atat de simplu!

Articole asemanatoare:Bucatarie clasica inspiratie si idei Articole asemanatoare:Spatiul si confortul ambele impinse la maxim Articole asemanatoare:Hai sa mancam in sufragerie

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.