9/9

Obiecte de decoratiuni interioare cu doua fete: ceasuri cu oglinda de pus pe zid

17/09/2012
Obiecte de decoratiuni interioare cu doua fete: ceasuri cu oglinda de pus pe zid

In general vorbind, suntem fanii tuturor obiectelor multifunctionale. Asa ca in momentul in care aflam de un designer care este dispus sa faca un efort suplimentar pentru ca noi sa economisim cateva secunde in graba noastra ca sa iesim pe usa, suntem foarte atenti. Din acest motiv articolul de astazi abordeaza zece design-uri de ceasuri de pus pe zid cu oglinda, care ne permit sa ne indreptam parul, care, cel putin in cazul meu, dimineata parca este pregatit de revolta, in timp ce ne asiguram ca inca nu am intarziat la munca….. sau, poate mai apropiat de adevar pentru unii dintre noi, ne asiguram ca suntem la limita prezentabilitatii si ca nu o sa facem nici un copil mic sa planga, in timp ce fugim spre usa. In orice caz, va prezentam zece design-uri de ceasuri elegante, un pic ciudate chiar, dar care sigur merita un moment din timpul dumneavoastra.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.