Noul tau apartament. De unde sa incepi? - Tamos

02/07/2012
Noul tau apartament. De unde sa incepi?

Este prima data cand esti departe de casa parintilor tai, si, prin urmare, prima data cand trebuie sa decorezi tu singur o casa numai a ta. Cum si de unde sa incepi? Mai jos iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru a te ajuta sa decorezi o locuinta numai pentru tine.

Pat Georgia Alb

Pasul 1. Un pat de calitate

Daca ai bani suficienti numai pentru un singur obiect de mobilier de calitate, aceasta suma trebuie sa o investesti in pat. Ai grija ca patul sa fie de calitate si nu uita: Un somn bun, nu se negociaza.

Pasul 2: Culori neutre

Foloseste obiecte textile, perdele, deraperii si lenjerii in tonuri neutre. Aceste nunate iti vor permite sa fii mult mai flexibil atunci cand decorezi o incapere.

Pasul 3: Tonurile potrivite pentru pereti

Cum este posibil sa primesti mobila la mana a doua, ori de la parintii, ori de la bunici, alege pentru peretii, la fal ca si pentru obiectele textile, culorile neutre. Aceste tonuri se vor potrivi si cu o mobila de bucatarie, living sau dormitor, de culoare neagra, maro sau bej. Ca stil decorativ de inspiratie poti avea stilurile moderne. In plus, culorile deschise si neutre vor creea senzatia de spatiu mai mare, prospetime si luminoziatate.

Pasul 4: Mai multa mobila

Daca beneficiezi de un spatiu redus, cel mai indicat este sa folosesti mobila multifunctionala. De exemplu poti opta pentru asezarea unui mese micute in centrul livigului care sa te ajuta sa asezi diferite mici obiecte decorative (veioza, o vaza cu flori), iar langa aceasta, un fotoliu. Un astfel de aranjament iti va permite sa folosesti aceasta masa si ca masuta de scris, pentru laptop sau masa de cafea. Foloseste de asemenea mobila de cristal sau sticla, deoarece vor face ambientul sa para mai mare.

Pasul 5: Fii foarte organizat

Este foarte posibil ca bucataria primului tau apartament sa fie foarte mica. Organizeaza bine spatiul cu ajutorul etajerelor suspendate si a rafturilor.