9/9

Durata de finantare:

Produsele Tamos pot fi achizitionate in 6 rate lunare cu dobanda 0%. Oferta este valabila prin programul "Rate fara dobanda prin CardAvantaj", numai in magazinul TAMOS din Bucuresti, Sos. Morarilor nr. 2.

Conditii de finantare CardAvantaj:

Vino la orice sucursala Credit Europe Bank. Aplica on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"Suna la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si spune ca doresti obtinerea unui card emis de Credit Europe Bank. Un reprezentant al Credit Europe Bank va va consilia in vederea obtineri unei card.

Ce venit trebuie sa am pentru a optine un CardAvantaj:

Orice persoana care realizeaza venituri poate aplica pentru un card de credit emis de Credit Europe Bank. Printre veniturile acceptate regasim: venituri din salarii, chirii, profesii liberale, pensii, contracte de cesiune de drepturi de autor, contracte de mandat, contracte de agent si nu numai. De asemenea, poti beneficia de un card de credit constituind un depozit care va garanta limita de credit acordata. Pentru a obtine mai multe informatii despre conditiile aferente fiecarui tip de venit poti suna la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) sau poti vizita oricare din sucursalele Credit Europe Bank.

Cand se plateste:

Iti poti alege singur data de emitere a extrasului de cont astfel incat data scadenta a sumei minime de plata sa nu te prinda descoperit. In functie de ziua in care primesti salariul, poti alege ca extrasul cardului tau de credit CardAvantaj sa fie emis in data de 7, de 20 sau in ultima zi a lunii. Ultima zi in care poti achita suma minima de plata va fi dupa 15 zile de la emiterea extrasului. Daca scadenta este intr-o zi nelucratoare, atunci plata trebuie efectuata in ziua lucratoare precedenta. Odata cu emiterea extrasului de cont Credit Europe Bank va transmite un SMS cu suma minima de plata! Limita de credit acordata pe card este de tip revolving, sumele rambursate regasindu-se din nou pe contul de card incepand cu a doua zi pentru a fi din nou utilizate.

Dobanda si calcul detaliat al dobanzii::

0% dobanda pentru cumparaturile cu plata in rate in cazul in care rambursezi integral rata scadenta in perioada de gratie de pana la 45 de zile.

Limita de credit acordata pentru un card de credit CardAvantaj este de pana la 3 venituri nete in functie de criteriile de eligibilitate aplicate de catre Banca, si este acordata pe o perioada nedeterminata cu conditia rambursarii minime lunare.

DAE 28% pe an 0% dobanda fixa pentru cumparaturile cu plata in rate in cazul in care rambursezi integral ratele respectand scadenta extrasului de cont.

Exemple reprezentative

Exemplu 1:
Valoare tranzactie - 300 Ron
Numar rate - 6
Rata lunara - 75 Ron
Data platii - data scadenta a extrasului de cont, conform optiunii dvs.
Valoare totala platibila - 300 Ron

0% dobanda fixa in cazul in care rambursezi in totalitate suma utilizata in perioada de gratie.

Exemplu 2:
Valoare tranzactie - 200 Ron
Plata integral - 200 Ron
Data platii - data scadenta a extrasului de cont, conform optiunii dvs.
Valoare totala platibila - 200 Ron

2,33% dobanda lunara fixa in cazul in care rambursezi in prima luna numai suma minima lunara, iar in luna urmatoare se achita integral valoarea ramasa.