Mobila in stil minimalist pentru diningul tau

30/09/2012
Mobila in stil minimalist pentru diningul tau

La baza decoratiunilor moderne, minimaliste stau in primul rand armonia si functionalitatea obiectelor. Spatiile moderne, prin simplitatea consacrata au ca efect crearea unui ambient deosebit si armonios. Iata mai jos tot ce trebuie sa stii despre designul minimalist.

1.    Calitate

Una dintre principalele caracteristici ale unui stil minimalist este data de calitatea mobilierului si a decoratiunilor de aici. Intr-un decor modern, premiza va fi calitatea si nu cantitatea. De aceea, daca iti doresti un design minimalist, este necesar sa  renunti la mobila, decoratiunile si obiectele care ocupa inutil spatiu in casa ta si sa achizitionezi obiecte de calitate, mai putin cantitativ.

2.    Mobila masiva

Intr-un decor minimalist predomina obiectele de mobilier masive, dulapuri spatioase, rafturi cat mai mari, dar mai putine din punct de vedere numeric. Specialistii in design interior recomanda amenajarea unor spatii de depozitare strict necesare, simplificand cat de mult este posibil aspectul aglomerat al diferitelor obiecte de mobilier. Aceste reguli se aplica atat pentru mobila de living cat si pentru mobila de dormitor.

Nu uita ca unul dintre principiile de baza in designul minimalist este reducerea obiectelor nefolositoare si pastrarea numai a acelor obiecte valoroase, pe care le folosesti in mod frecvent.