9/9

Locuinta perfecta poarta haine albastre

05/09/2012
Locuinta perfecta poarta haine albastre

Albastrul este una dintre cele trei culori primare. Este o nuanta intensa, plina de personalitate si foarte permisiva. Albastrul reprezinta un ton versatil, usor de combinat cu alte tonuri de culoare si care are o capacitate imensa de a crea un ambient perfect, indiferent de preferintele tale in materie de decoratiuni interioare.

Desi in urma cu cativa ani, albastrul era rezervat dormitoarelor pentru copii, in special pentru dormitorul unui baiat, in prezent albastrul cunoaste o destinatie mult mai ampla.

In special intr-un context creat de regulile unui design interior contemporan, care te indeamna sa ‘construiesti’ spatii originale si personalizate, albastrul reprzinta o alternativa perfecta la care multi apelam, indiferent de incaperea pe care dorim sa o amenajam. Astazi vechile conceptii si frontiere au fost depasite, albul a devenit o nuanta care tine de trecut, iar culori pline de prospetime si eleganta, precum albastru, se pot folosi atat in dormitor, in living sau in bucatarie.

Cum spuneam si mai sus, albastrul este una dintre cele mai permisive culori, se poate utiliza, in diferitele sale nuante, si poate crea un ambient perfect pentru tipul tau de persoanlitate. Albastrul are capacitatea de a da nastere atat unui design clasic, victorian, a unui design retro sau vintage, cat si a unuia modern, contemporan sau minimalist. Iata mai jos cateva sfaturi care te pot ajuta sa decorezi cu albastru o casa moderna, plina de caldura si liniste.

Un living perfect

Un living rafinat se bazeaza atat pe ‘greutatea’ obiectelor de mobilier, greutate conferita de calitatea si eleganta acestora, dar si pe paleta de culori aleasa. In imaginea de mai sus poti observa un living in care tonurile de albastru inchis date peretilor au fost imbinate nu nunante de alb si negru. Rezultatul este unul exceptional, conferind o nota pregnanta de originalitate.

O baie cocheta

O nuanta deschisa de albastru pentru baie,intr-o cormatica moderna, relaxanta si linistitoare, va sugera o combinatie inedita cu formulte clasice, consacrate. Vezi imaginea de mai sus.

Un dormitor plin de prospetime

Dormitorul perfect este acela care ne permite sa ne relaxam, sa ne odihnim si sa petrecem clipe romantice minunante. Pentru a obtine un astfel de dormitor alege albastru! Va da senzatia de dormitor mai spatios, plin de prospetime, cu un efect relaxant si odihnitor.

O bucatarie inedita

Pentru amenajarea bucatariei poti opta de asemenea pentru albastru. In combinatii cu galben, verde sau alb, acesta va da nastere unui ambient degajat, modern si plin de culoare.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu