9/9

Incepand cu 15.01.2013, produsele Tamos sunt disponibile in toata tara!

16/01/2013
Incepand cu 15.01.2013, produsele Tamos sunt disponibile in toata tara!

Incepand cu 15.01.2013, Tamos livreaza la nivel national! In peste 5.500 de locatii, produsele Tamos au devenit disponibile la cele mai mici preturi.

Costul transportului pana in orasul dumneavoastra, poate fi aflat prin doua modalitati:

1. Il gasiti afisat in pagina produsului respectiv.

Atentie! Pretul este valabil doar pentru cele 5.500 de locatii. Click pentru a le vizualizaDaca localitatea dumneavoastra nu se afla printre locatiile standard, asta nu inseamna ca nu putem livra! In acest caz, puteti afla cotatia transportului:

– Prin apel la 0751.26.96.57. – Prin lansarea comenzii online (o sa va contactam in cel mai scurt timp posibil). – Prin trimiterea unui email catre online@tamos.ro, in care sa precizati: nume si prenume, adresa completa, numar de telefon si produsele dorite. – Prin cererea de informatii la oricare dintre punctele noastre de lucru.

2. Pentru produsele cu optiunea “Provincie prin Urgent Curier(suna pt cotatie)”, trimiteti comanda catre noi, prin oricare dintre canalele prezentate mai sus, iar in cel mai scurt timp posibil o sa fiti contactat de un reprezentant Tamos.

Pentru informatii suplimentare despre cum puteti comanda online —-> Cum cumpar? Mai multe informatii despre livrare —> Livrare

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu