Holuri moderne - elemente de decor, lumini, mobilier - Tamos

30/10/2018

Pentru că holul unei locuințe reprezintă de foarte multe ori prima impresie pe care oaspeții și-o pot face despre întregul imobil, amenajarea acestuia trebuie să conteze extrem de mult pentru proprietar.

Holurile moderne sunt gândite conform unuia dintre cele mai populare stiluri ale momentului, în materie de amenajări interioare, consolidate pe un set aparte de linii, nuanțe și materiale. Vrei să îți amenajezi holul conform stilului modern?

Dacă răspunsul este DA, atunci bine ai venit în casa noastră! Găsești mai jos cele mai definitorii direcții ale acestui stil de amenajare, pe care să le aplici apoi cu succes în holul casei tale. Iată mai exact despre ce este vorba:

Holuri moderne - amenajare în linii simple

Holuri moderne - lumini și corpuri de iluminat

Holuri moderne - mobilier minimalist

Holuri moderne - amenajare în linii simple

Secretul amenajării perfecte, atunci când discutăm despre stilul modern este simplitatea. La prima vedere, holul modern trebuie să descrie un cadru futurist, construit pe o cromatică neutră și materiale ce permit reflexii ale luminii - oglinzi, inserții metalice, plăci ceramice cu un grad de reflexie ridicat.

Atât stilul scandinav cât și stilul industrial de amenajare sunt două direcții creative pe care poți merge cu încredere, atunci când vrei să obții un aspect modern dar totodată liniar al acestui spațiu din casă. Gri, negru, alb, ocru - iată variantele cromatice după care care să te ghidezi, atunci când alegi atât mobilierul, cât și tapetul sau plăcile ceramice.  

Holuri moderne - lumini și corpuri de iluminat

Care este cea mai bună variantă pe care să mergi, atunci când vrei să alegi corpurile de iluminat pentru amenajarea unui hol modern? Fără discuție, cele care urmează direcțiile unui stil brut, liniar, fără înflorituri ornamentale sau culori țipătoare. Acest stil (extrem de apreciat în țările scandinave) nu denotă nicidecum simplitate, ci mai degrabă bun gust și prospețime.

Cea mai potrivită lumină pentru acest spațiu modern al casei? Aici, poți opta fie pentru o lumină albă rece, extrem de potrivită pentru contextul decorativ pe care ai ales să mergi, fie alegi lumina caldă, pentru o primire familiară, de fiecare dată când pășești în casă. Iată câteva corpuri de iluminat nelipsite din decorul holurilor moderne:

  • Spot-uri cu becuri LED;
  • Aplice cu design futurist;
  • Lămpi cu o puternică motive industriale.

În cazul în care holul tău se bucură plin de lumina naturală, profită pe cât mult posibil de acest lucru și ai grijă ca draperiile sau plantele ornamentale să nu blocheze pătrunderea ei în acest spațiu, pe întreaga durată a zilei. De ce? Pentru că între spațiile moderne și lumina naturală există o chimie absolută!

Holuri moderne - mobilier minimalist

LESS IS MORE - iată ideea din spatele acestui stil de amenajare interioară. Ce presupune mai exact acest lucru și care sunt piesele de mobilier pe care să le cumperi de pe tamos.ro pentru casa ta? Ei bine, linii ascuțite și drepte, nuanțe sobre, mobilier modular și aparența unui haos controlat - toate acestea, regăsite mai mult sau mai puțin în dulapuri, tabureti, cuier sau obiecte ornamentale, oferă splendoare stilului modern din holul tău.

Succes în amenajarea holului! Nu uita că pe tamos.ro găsești o gamă completă de corpuri pentru mobilarea acestui spațiu, precum și surse de iluminat potrivite, astfel încât prima impresie despre casa ta să fie mereu una una pozitivă!