Dulap usi culisante. Aflati avantajele acestui sistem modern!

10/10/2012
Dulap usi culisante. Aflati avantajele acestui sistem modern!

Acum, mai mult ca niciodata, pe piata exista o varietate impresionanta de dulapuri cu usi culisante din care puteti alege, iar cu toate ca ideea aceastui model nu este noua, multi oameni inca descopera avantajele lui.

Dulap Usi Culisante, produs de Tamos

Unul dintre cele mai mari avantaje ala unui dulap cu usi culisante, este economisirea de spatiu. Orice usa cu sistem cu balamale ocupa spatiul necesar deschiderii ei, care cateodata, in dormitor, pur si simplu nu este de ajuns. Plasamentul unui dulap este mai usor, atunci cand nu trebuie sa te gandesti in mod constant la spatiul care trebuie lasat, pentru a putea avea acces la el.

Dulap Usi Culisante, produs de Tamos

Un alt avantaj, este stilul dulapurilor cu usi culisante. Mobila moderna se potriveste foarte bine cu acest tip de dulap.

O usa culisanta, cu oglinda, vine si cu cateva avantaje unice. Plasamentul inteligent al oglinzii poate duce la crearea iluziei de spatiu. Iar cum oglinda poate fi folosita si pentru probarea garderobei, putem afirma pe buna dreptate, ca este multifunctionala.

Dormitor Primavera cu dulap usi culisante, produs de Tamos

Cand te orientezi catre un dulap cu usi culisante, trebuie sa dai atentie materialelor. Materialul sistemului de culisare este in special foarte important, si va trebui sa te asiguri ca este din aluminiu, care este mult mai rezistent in timp, decat sistemul de culisare din PVC. Nu uita ca usile vor fi inchise si deschide in mod frecvent, iar un sistem de culisare rezistent este obligatoriu.

Dulap Usi Culisante, producator necunoscut

La fel ca in cazul celorlalte obiecte pe care le aveti in casa, trebuie sa tineti cont de calitatea produsului. Cand vine vorba de dulapuri cu usi culisante, sunt cateva indicatoare de calitate speciale pentru ele. In primul cand trebuie sa va asigurati ca sistemul de culisare este modern si din materiale de calitate(preferabil aluminiu). Cum a fost usa construita si mai ales cum este instalata, este o alta parte de care trebuie sa tineti cont. Daca nu este instalata corect, usa poate sa iesa din sistem, sa se strice, sau sa se blocheze cu frecventa.

Dulap Usi Culisante, producator necunoscut

Totusi majoritatea producatoriilor au invatat din greselile trecutului si dulapurile cu usi culisante, in zilele noastre, sunt mult mai rezistente si usor de instalat, decat erau odata. Daca sunteti o persoana tehnica si aveti o schita de montaj profesionista, nu ar trebui sa intampinati dificultati.

Dulap Usi Culisante, producator necunoscut