Doua moduri de a crea dormitorul perfect!

13/01/2015
Doua moduri de a crea dormitorul perfect !

Dormitorul este camera cea mai intima si cea mai personala din casa fiecaruia dintre noi. Este locul unde ne odihnim, unde ne relaxam, unde trebuie sa ne simtim cat mai confortabil posibil. Este camera care trebuie sa ne reprezinte, locul unde sa ne simtim ca acasa. Modul in care ne odihnim nu depinde doar de salteaua sau patul pe care il avem ci si de atmosfera pe care am creat-o in dormitor, de dormitorul pe care l-am creat sau l-am ales. Pentru acest lucru gasesti la noi pe site mai multe modele de dormitoare , de diferite tipuri.

• Un dormitor standard, complet, acesta contine un pat, dublu sau simplu, sifonier cu usi clasice sau culisante, noptiere, comoda, practic toate obiectele de mobilier de care ai nevoie. Sunt in diferite stiluri si nuante deci ai posibilitatea alegerii unui model de dormitor pe gustul tau, ca sa te simti bine. Astfel, intr-un singur pachet poti sa decorezi usor intreg dormitorul tau. Daca ai nevoie gasesti si alte accesorii pentru dormitor in categoria mobila de dormitor. 

• Sau daca doresti sa alegi, in parte, fiecare obiect de mobilier din dormitorul tau, poti sa iti creezi singur modelul de dormitor dorit. Dormitoarele modulare iti permit alegerea de diferite module de mobilier, paturi, comode, vitrine, dulapuri etc, poti sa alegi ce obiecte vrei tu din fiecare set. Pe langa acest lucru gasesti si o multime de modele separate de noptiere si comode, precum si decoratiuni, perne, pilote etc. Intr-un singur loc poti sa gasesti tot ce ai nevoie ca sa creezi dormitorul perfect pentru tine.

Ai libertatea de a crea, de a asocia diferite obiecte de mobilier, de a adapta totul stilului tau. Poti sa ai dormitorul pe care il doresti, pentru odihna si placerea ta, aici, la Tamos.ro