Dormitoare moderne – Primavera cu usi culisante - Tamos

11/12/2013

Despre dormitorul Primavera se poate spune deja ca este un succes comercial, fiind unul dintre cele mai vandute produse din oferta magazinului online Tamos. Asteptarile noastre sunt ca acest dormitor modern sa fie cel putin la fel de solicitat si in 2014 datorita caracteristicilor sale, care raspund perfect nevoilor de depozitare, functionalitate si aspect. 

Dormitor Primavera

Spatii de depozitare. In proiectarea dormitorului Primavera s-a acordat o importanta deosebita acestui aspect, astfel incat aveti la dispozitie un sifonier cu 2 sau 3 usi culisante si o lada de pat cu deschidere in partea frontala. Lada de depozitare a patului are dimensiuni diferite in functie de latimea acestuia, clientii putand opta pentru varianta de 140 cm sau pentru 160 cm latime. Exista si cateva spatii mai mici de depozitare, anume in comoda TV si cele doua noptiere de pat care completeaza dormitorul.

Functionalitate. Usile culisante ale dulapului de haine cu doua sau trei usi ale dormitorului Primavera – in functie de varianta dormitorului pentru care optati – sunt usor manevrabile, stabile si rezistente. Aceste caracteristici sunt conferite de sistemul de culisare metalica.

Aspect. Cele doua combinatii de culori disponibile pentru dormitorul Primavera, ambele in nuantele pamantului, se bucura de aprecierea clientilor. Dormitorul se poate comanda, asadar, pe wenge cu stejar pastel sau pe noce italiano cu stejar pastel.