9/9

Dormitoare moderne pentru 2014 – Primavera cu usi culisante

11/12/2013
Dormitoare moderne pentru 2014 – Primavera cu usi culisante

Despre dormitorul Primavera se poate spune deja ca este un succes comercial, fiind unul dintre cele mai vandute produse din oferta magazinului online Tamos. Asteptarile noastre sunt ca acest dormitor modern sa fie cel putin la fel de solicitat si in 2014 datorita caracteristicilor sale, care raspund perfect nevoilor de depozitare, functionalitate si aspect. 

dormitor-cu-dulap-haine-2-usi-culinsate-primavera

dormitor-cu-dulap-haine-3-usi-culisante-primavera

Spatii de depozitare. In proiectarea dormitorului Primavera s-a acordat o importanta deosebita acestui aspect, astfel incat aveti la dispozitie un sifonier cu 2 sau 3 usi culisante si o lada de pat cu deschidere in partea frontala. Lada de depozitare a patului are dimensiuni diferite in functie de latimea acestuia, clientii putand opta pentru varianta de 140 cm sau pentru 160 cm latime. Exista si cateva spatii mai mici de depozitare, anume in comoda TV si cele doua noptiere de pat care completeaza dormitorul.

Functionalitate. Usile culisante ale dulapului de haine cu doua sau trei usi ale dormitorului Primavera – in functie de varianta dormitorului pentru care optati – sunt usor manevrabile, stabile si rezistente. Aceste caracteristici sunt conferite de sistemul de culisare metalica.

Aspect. Cele doua combinatii de culori disponibile pentru dormitorul Primavera, ambele in nuantele pamantului, se bucura de aprecierea clientilor. Dormitorul se poate comanda, asadar, pe wenge cu stejar pastel sau pe noce italiano cu stejar pastel.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.