Decorarea unui living pentru toate buzunarele! - Tamos

21/06/2012

In living iti petreci cel mai mult timp in casa, acolo mananci, te odihnesti. Este locul tau de relaxare. Este locul unde iti lasi lucrurile cand vi acasa si tot locul unde le cauti inainte sa pleci. Este camera unde iti petreci o mare parte din viata. Este usor sa ii permiti sa devina o camera oarecare din casa ta, sa lasi ca mobile sa devina veche pentru ca nu ai unde sa o duci sau nu vrei sa intri in economiile tale pentru alta. Este usor sa nu mai renovezi, mai ales ca toate lucrurile trebuie mutate si se face mizerie peste tot.

Cu toate acestea, livingul, iti poate seta tonul pentru intreaga zi. Daca iti ofera un sentiment de caldura cand treci prin el dimineata, o sa te simti bine toata ziua. Daca este murdar sau urat, o sa simti stresat sau fara pofta de viata. Asa ca nu este mai bine sa transformi camera asta intr-un loc care sa te poata face fericit? Sunt atat de multe lucruri pe care le poti face si care nu costa foarte mult si care iti pot transforma camera intr-un loc mai frumos.

 

 

Livingul tau ar trebui sa iti reflecte personalitatea

Cum poti face asta? Daca iti place sa citesti, ai putea sa iei in considerare sa iti cumperi o biblioteca. Daca iti place sa faci poze, poti sa decorezi camera cu pozele tale. Un exemplu din viata reala sta in livingul meu si atrage comentarii in fiecare zi. Sotiei mele ii place sa colecteze papusi din copilaria ei. Are o papusa veche care sta in rafturile din living. Un pic ciudat? Sigur, dar suntem noi si in plus creaza conversatii frumoase. Livingul ar trebui sa fie confortabil In living trebuie sa te poti relaxa, odihni si sa faci toate lucrurile pe care ti le doresti fara discomfort, durere sau jena. Nu va zgarciti la aceste lucruri, pentru ca doar un pic de discomfort pe o durate prelungita de timp poate sa fie de ajuns sa aduca la suprafata sentimente de frustrare si iritare. Daca ai nevoie de mobila noua, cauta oferte. Daca nu reusesti sa gasesti nimic ce iti poti permite sau iti place, ai putea sa incerci sa iti creezi tu singur scaune si canapele. Nu este foarte scump, iti poti personaliza produsul si poate fi si un proiect frumos la care poate toata familia sa lucreze impreuna. Schimba ce trebuie schimbat fara sa-ti cheltuiesti toti bani, dar mai presus de toate ia decizia sa redecorezi si inspiratia iti va veni.