Cum sa mobilezi bucataria - Tamos

19/06/2012

Bucatarie Domino 285 Sonoma Crem Gloss Mic

Inainte sa cumperi mobila bucatarie trebuie sa iti pui cateva intrebari: De cat spatiu dispun? Masa se va lua tot in bucatarie sau in living? Cat de des va fi folosita? Este doar o bucatarie sau va fi folosita si pentru alte scopuri?

Daca spatiul din bucatarie este foarte mare, o masa prea mica va crea o senzatie de singuratate. Un spatiu prea mic si cu o masa prea mare va crea o senzatie neplacuta de aglomerare. Intotdeauna sa iti masori bucataria inainte sa cumperi mobila si sa nu uiti sa lasi destul spatiu ca sa te poti misca cu usurinta.

O bucatarie mare, e recomandat, sa fie mobilata si cu alte piese de mobila ca dulapuri si comode. Daca vrei ca spatiul sa para mai mic mai poti folosi si draperii si carpete mari. Scaunele pot fi si ele de dimensiuni mari sau pot fi folosite scaune tapitate. Inainte sa incepi sa cumperi mobilierul de bucatarie trebuie sa determini cum il vei folosi. O sa fie folosit in fiecare zi, sau mai rar? O bucatarie folosita rar poate fi mobilata cu finisaje si tesaturi mai pretentioase, iar o bucatarie folosita zilnic trebuie sa fie practica. Daca in bucatarie mananca si copii sa pui accent si pe structura de rezistenta a suprafetelor folosite. Daca folosesti bucataria si ca spatiu de lucru, citit sau pentru simple conversatii in familie trebuie sa cumperi scaune confortabile. Pentru o bucatarie folosita rar poti lua in considerare chiar si sa ii oferi si o alta intrebuintare. Pana la urma este o bucatarie numai daca tu doresti sa fie o bucatarie. Odata ce ai raspuns la aceste intrebari mobilatul decurge mai usor. Este vorba de functionalitate si preferintele tale.