Cum sa-ți personalizezi bucataria cu mobila la comanda? - Tamos

12/03/2020
mobila la comanda

Dintre toate încăperile din casa ta, bucătăria este locul magic în care sunt pregătite cu atâta drag cele mai bune mâncăruri și cele mai delicioase dulciuri. Pentru a o transforma într-un loc cât mai util și cât mai echipat, mobila la comandă pentru bucătăria ta este soluția ideală, dacă vrei să profiți de fiecare colțișor al acestei camere. Ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva idei de amenajare a bucătăriei cu mobilă la comandă, ideale atât pentru apartamentele mai puțin darnice în ceea ce privește spațiul, cât și în casele în care mărimea încăperilor chiar nu reprezintă o problemă. Iată ce ar putea să te inspire.

Alege culorile preferate

Probabil știi deja că nuanțele dintr-o cameră îți pot influența starea de spirit pe care o ai cât timp te afli în interiorul acesteia. Dacă pentru dormitor sunt indicate culorile pastel, pentru a-ți induce mai ușor starea de relaxare, iar în living sunt recomandate nuanțele mai vii, într-o paletă de maximum trei culori, bucătăria poate fi mobilată în tente aprinse de verde, galben sau portocaliu, dovedite că pot stârni pofta de mâncare și o energie pozitivă. Dacă ești genul care preferă variantele ceva mai „cuminți”, cremul este culoarea ideală pentru tine atunci când îți alegi mobila de bucătărie, pe care o poți combina cu accente aurii sau lila, pentru un cadru foarte primitor. 

Ține cont mereu de faptul că spațiile mai mici pot „păcăli” ochiul dacă sunt mobilate în culori mai deschise.

Materialul pentru mobila din bucătărie

Dacă ai decis să renovezi bucătăria apartamentului în care locuiești în chirie, nu e cazul să investești foarte mult în mobilierul acesteia. Deși te încurajăm să cumperi doar produse de calitate, așa cum sunt toate de pe siteul nostru, mai bine salvează o parte din buget și poate îți rămân bani și de o canapea nouă pentru sufragerie. În categoria Bucătărie 1-ul preț vei găsi oferte excelente pentru mobila de bucătărie astfel încât să nu cheltuiești toți banii de la „pușculiță”, dar să te bucuri de un set nou foarte rezistent și aspectuos. 

Dacă vorbim, însă, de locuința care îți poartă numele, gândește-te înainte să renovezi că investiția în mobilier se va vedea și peste cinci-șase ani, dacă vei opta pentru materiale rezistente pe care va trebui, bineînțeles, să le întreții cum trebuie.

Mobila bucatarie DOMINO 200, Vizon

De pildă, setul de mobilă pentru bucătărie Domino 200 ar putea fi excelent pentru nevoile tale, dacă te bucuri de o bucătărie spațioasă. Poți opta și pentru montajul asistat din partea experților noștri, pentru doar 300 de lei în București, pentru prinderea corpurilor superioare în perete, pentru o siguranță sporită, sau pentru decuparea blatului pentru chiuvetă. 

Profită de fiecare centimetru pătrat!

Indiferent dacă ai un apartament spațios sau unul mai înghesuit, merită să faci tot posibilul să utilezi fiecare unghi al camerei, îți vei mulțumi mai târziu. De exemplu, spațiul dintre aragaz și calorifer poate fi valorificat cu un dulăpior special pentru uleiuri și oteț, în vreme ce spațiul de sub aragaz poate fi gândit ca un loc de depozitare pentru oale sau tigăi pe care nu le folosești zilnic. După ușa de la bucătărie poți monta un corp suspendat care să joace rolul unei mici cămări, cu rezerve de hârtie de bucătărie, conserve sau alte consumabile. Dacă spațiul este într-adevăr unul foarte limitat, ar fi bine să optezi pentru măsuțele care pot fi pliate pe perete, atunci când nu iei masa alături de cei dragi, dar și pentru un set de scaune pliabile, pe care să le depozitezi pe balcon atunci când nu le folosești.