9/9

Cum sa decorezi un living in stil contemporan?

23/08/2012
Cum sa decorezi un living in stil contemporan?

Un design contemporan este caracterizat in primul rand prin prezenta elementelor decorative cat mai simple. Un decor contemporan imbina functionalitatea stilului minimalist cu eleganta unor elemente clasice, permitandu-ti sa alcatuiesti o ambianta pe gustul tau. Intr-un astfel de design vom intalni mobila cu linii drepte, canapele in culori neutre, dulapuri cat mai simple si diverse obiecte decorative functionale. Un stil modern, contemporan nu va fi unul incarcat, exuberant, ci dimpotriva unul elegant prin simplitate.

Intr-un living decorat in stil contemporan vei avea nevoie sa-ti pui in valoare imaginatia si creativitatea pentru a putea organiza perfect toate acele elemente pe care le doresti prezente in jurul tau. Pastrand aceeasi linie simpla, asa cum poti observa si in imaginea de mai sus, poti de exemplu, ca in jurul canapelei, in fata mesei din living sa mai amenajezi si cateva fotolii. In comert gasesti diferite fotolii moderne si cochete, de diferite dimensiuni. Pe canapele si fotolii se pot aseza si cateva pernute, potrivite cu designul casei tale.

O masa situata in centrul livingului reprezinta o excelenta, care nu poate lipsi dintr-un design contemporan desavarsit. Poti alege o masa rotunda, care sa se suprapuna si sa completeze perfect designul mai strict, conferit de simplitatea celorlalte obiecte de mobilier.

Cel mai mare minus pe care il prezinta decoratiunile moderne, contemporane si minimaliste, este dat de ambientul rece, impersonal pe care il creaza uneori. De aceea poti apela la obiecte de mobilier alternative, care sa decoreze camera de zi si care sa confere un aer cat mai natural, cald si personal pe fondul unui living simplu, functional si cochet. Poti apela la cateva obiecte decorative precum: perdele, paturi, draperii, tablouri sau chiar un decor ingenios din carti. Intr-un design contemporan se recomanda ca mobila sa aiba o constructie din piele naturala si lemn, insa in linii cat mai clare si mai simple.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu