Cum sa combini un design rustic cu unul modern?

23/08/2012
Cum sa combini un design rustic cu unul modern?

     Decoratiunile moderne sunt mult mai permisive decat cele clasice si ne ofera posibilitatea sa jonglam in diferite modurile atat cu elemente moderne, cat si cu elemente clasice sau traditionale. In cadrul acestui articol vom vorbi despre modalitatile in care poti implemente in locuinta ta un decor inedit, imbinand diferite stiluri decorative, care in mod normal nu par convergente.

Stilul rustic, traditional se bazeaza in primul rand pe prezenta elementelor naturale: lemn, fier forjat, covoare naturale, canapele din piele, plante, etc. Desi pare o idee extravaganta, elementele specifice designului rustic se pot combina perfect cu elemente moderne, obtinand o ambianta inedita, eleganta, functionala, calda si personala in acelasi timp. Astfel, intr-un living sau intr-o bucatarie nonconformista, poti imbina elemente moderne precum obiecte de mobilier de sticla, simple, in linii cat mai drepte, cu elemente specifice unui design rustic. Asa cum poti observa si in imaginea de mai sus, cristalul sau sticla, alaturi de canapele si fotolii cu un design modern, contemporan, pe fondul unor decoratiuni rustice, date in special de masa de lemn si de nunatele pastelate, vor crea un ambient boem, plin de naturalete si caldura.

In plus, daca diferitele obiecte decorative din sticla amplifica senzatia de spatiu mai mare si luminozitate, materialele din lemn redau un ton natural si rustic livingului tau.

Un astfel de design este perfect pentru acele persoane care isi doresc o locuinta functionala, moderna, usor de intretinut, dar si una plina de caldura si naturalete. O casa decorata intr-un design care sa imbine perfect modernul cu rusticul, va reprezenta o oaza de liniste si relaxare, un camin perfect pentru intreaga familie. Ca obiecte decorative, poti apela la diferite tablouri cu motive florale si obiecte textile (perdele, draperii, covoare, etc) in nuante cat mai calde.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu