Cum comand online

Daca sunteti pentru prima data pe TAMOS.ro, puteti sa va inregistraii si ss beneficiati de avantajele contului personal. 

  • nu trebuie să introduceți datele Dvs. cu fiecare comanda noua
  • puteti vizualiza istoricul comenzilor si puteti adauga produse la Favorite.

Daca sunteti deja inregistrat, trebuie sa va conectati la contul Dvs.

Cautati produsele dorite folosind bara de cautare din partea de sus a site-ului sau folosind meniul din stanga.

Apasati "Adauga în cos".

In pagina cosului de cumparaturi, aveti posibilitatea să revedeti lista produselor, sa modificati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate produsele selectate.

Dupa ce ați ales produsele, introduceți codul cuponului de reducere, dacă dispuneți de acesta, completați detaliile privind livrarea comenzii, în partea de jos a paginii, sub "Coșul de cumpărături". Durează maxim 1-2 minute.

a) Dacă sunteți client nou, atunci trebuie să completați doar datele din formular și să apăsați butonul "Trimit comanda".

b) Dacă sunteți deja client, introduceți e-mail-ul și parola în boxul din dreapta și vi se vor încărca toate datele pe care le-ați folosit la ultima comandă. Dacă doriți livrarea în aceleași condiții, trebuie doar să apăsați "Trimit comanda".

Grafic de procesare comenzi online

Comenzile online pot fi plasate oricând. Procesarea acestora este efectuată zilnic, de luni până vineri, în intervalul orelor 09:00 – 18:00.

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică, sau în zilele de sărbători legale, se procesează în următoarea zi lucrătoare.