Cum alegem cele mai bune scaune de birou in 5 pasi?

27/05/2018

Daca statisticile spun ca ne petrecem aproximativ o treime din viata dormind, oare cat timp ne petrecem pe scaunul de la birou? Destul de mult, credem noi, tocmai din acest motiv ai nevoie de un scaun care sa fie confortabil si care sa aiba specificatii speciale, pentru a-ti oferi suport intr-un mod corespunzator.

O astfel de piesa de mobilier este esentiala pentru spatiile de lucru, prin urmare te ajutam sa alegi cele mai bune modele de scaune de birou, in 5 pasi simpli!

  1. Inclinarea

Un scaun ergonomic ideal este cel care permite inclinarea spatarului, printr-un mecanism special. Beneficiile acestei functii integrata intr-un scaun de birou nu pot fi oferite de un scaun obisnuit. Astfel, un scaun de birou iti va permite sa setezi gradul de inclinare dorit, pentru a-ti seta o postura corecta a corpului, reducand presiunea exercitata la nivelul coloanei vertebrale si in zona muschilor fesieri.

N3ujn3h1MQYgGxfCEx4ANekMTTFTABUj42IqegFeObcZGgV9V0jvTwUG0E0tZcvkhPHvQlRgypdLkPu1aPCMdSC UTVRl UpfkjEomgO6PbExbOOr 5vTqM0 GQ7 MgO GWj4qYF

Scaun Tamos prevazut cu mecanism de tip balans

  1. Inaltimea

Pozitia corecta la birou presupune, printre alte aspecte, ca talpile sa fie lipite de podea. Cum fiecare dintre noi este diferit, e nevoie sa alegem modele de scaune de birou cu inaltime ajustabila. Daca stai asezat pe un scaun mai jos pe o perioada mai lunga de timp, te vei alege cu dureri in zona genunchilor si cu un sistem circulator deficitar.

Gw  AGbVTK6BGdvcgTpDaYwxDlHlDMDOzYjPpFXYrxOX0ailDCp05BLjbu1SYtoSeL1gQp0CTm XoSZ Q6xWmh9Fi77jg8LC 8ISgCWMWzOSHjN2Yki5mXpMZJPaUmIcpSAnrDYZ

Scaun de birou cu inaltime reglabila

  1. Bratele

In timpul activitatii la birou, pozitia mainilor ar trebui sa fie paralele cu podeaua. Scaunele de birou performante sunt prevazute cu brate reglabile, care permit setarea inaltimii si a inclinarii corespunzatoare. De asemenea, un scaun cu brate iti va folosi in momentele de respiro de la birou, atunci cand vrei sa iti relaxezi mainile.

HlnQPY6eS3a0ji2DEDZdj3 EzP4d2BRDmHzGCaB4dcMTT0OAaTVPdYdPBSvBFWAaQ7NaMfcUtjGZ7xLgCk1vJNyCm 8kEwGbM8zCQtjq0OryAA6XACNYiJ6yos2x GWQhFm0cdPq

Scaun ergonomic cu brate reglabile

  1. Spatarul

E important pentru sanatatea ta ca scaunul de birou pe care il utilizezi zilnic sa ofere un suport lombar sporit. Adesea, cei care petrec mult timp stand asezati in fata computerului de la serviciu, acuza dureri de spate, iar cele mai frecvente cauze care le produc tin de alegerea unui scaun nepotrivit sau de adoptarea unei posturi incorecte.

GchJYhIRsh GlT79BrFOVQXQEwn0upr7Jfl17H4UrH NA34p3cx0zdZC OGGiZevtRSzEJQUFQ82HWXvF E4ZasEUDO7XW2jx8m QdjruH6c5bOK69 Inr7zVAcpQFIQX 5Y1Y6I

Scaun directorial Tamos

  1. Mobilitatea

Mobilitatea este un alt criteriu in functie de care ar trebui sa iti alegi un scaun potrivit pentru birou. Modele prevazute cu rotile permit transportarea facila a acestuia si-ti ofera libertatea de a te muta rapid pentru a gasi pozitia comoda de stat la birou.

JQbOvJmHL10MiBYbynGnwagfd8objfW4BKK7iNFGxAHq06tuBx EVDf6OlX2xgKs4TM2DWqqP22FtDJkwGO9uaiNsemWpPv0dBflePCi3BA 96TLt2nsH1Amkz0oJM5ouPXmaG7Y

Scaun ergonomic cu roti

Pe site-ul tamos.ro iti punem la dispozitie o multime de modele de scaune de birou, care variaza ca design, specificatii si pret. Astfel, ai posibilitatea de a comanda rapid scaunul ideal, ce te va ajuta sa iti mentii o postura corecta cand lucrezi!