Cele mai importante 4 lucruri de care sa tinem cont in amenajarea dormitorului ! - Tamos

13/08/2014
Cele mai importante 4 lucruri de care sa tinem cont in amenajarea dormitorului !

Cea mai importanta camera din casa este dormitorul . Din acest motiv el trebuie sa fie confortabil si odihnitor. Iata  4 lucruri esentiale de care sa tinem cont in amenajarea acestuia:


1. O saltea perfecta – Ingredientul principal al unui somn de calitate !

Conceptul de „confort„ pentru fiecare din noi inseamna altceva, fie ca preferati o saltea din puf de gasca, lana, bambus  sau o saltea cu doua fete din poliuretan etc… Se recomanda ca salteaua sa aiba in dotare un sistem de aerisire pentru eliminarea umiditati si a mirosurilor inchise . Salteaua pe care o doriti trebuie sa mentina coloana vertebrala in pozitie dreapta, sa asigure o circulatie buna a sangelui si odihna mult asteptata dupa o zi incarcata. Respectati aceste lucruri si in fiecare zi va veti simti excelent si cu pofta de viata dupa un somn perfect.


Saltea Lux Ortopedic 140 x 200 x 21cm


2.Paleta de culori placuta – Pansament pentru ochi !

Primul lucru care atrage atentia intr-o camera este culoarea, indiferent de tipul camerei fie dormitor, living etc. In dormitor culoarea se alege in functie de gusturile fiecaruia. Exista doua feluri prin care putem alege cum sa  „pictam„  camera : Prima data alegem culoarea lenjeriei si dupa aceea o vom folosi si pe pereti, sau procedam invers. Culorile cele mai folosite in dormitor sunt verde, albastru si roz. Bineinteles ca se pot crea diferite teme si jocuri de culori in functie de preferinte. Culoarea ideala este cea pe care preferati dumneavoastra !


Dormitor complet GEORGIA Pro


3. Mobilierul – fiabil, solid si rezistent in timp.

Pentru un estetic deosebit mobila trebuie sa aibe o culoare in armonie cu cea  a camerei si  capacitatea de stocare compatibila cu volumul pe care doriti sa il depozitiati. De asemenea, alegeti mobilierul in functie de spatiul pe care il are dormitorul si de preferinte: material, culoare si numarul de componente.


Dormitor colt ALESSIO

4. Covorul si draperiile – nota de personalitate a camerei !

Unul din faptele care te  poate indispune intr-o dimineata, dupa un somn excelent este sa te dai jos din pat pe o podea rece. Sau de ce nu ? Tragi draperiile si mai ramai cateva  ore in pat ! Alegeti covorul si draperiile dupa bunul plac, acestea sa fie in ton cu culoarea camerei si mai ales cu personalitatea dumneavoastra. Covoarele si draperiile cresc  stilul decorativ al dormitorului si ajuta la intensificarea senzatiei de relaxare pe care acesta trebuie sa o ofere.