Casa in turcoaz. Indrazneata si visatoare - Tamos

04/07/2012

Putine culori sunt la fel de jucause ca turcoazul. In functie de cum folosesti aceasta culoare, turcoazul poate fi indraznet, capricios, visator sau plin de viata. Poate fi folosit in spatii traditionale si clasice, cat si in spatii moderne si contemporane. Secretul cand decorezi in turcoaz este sa-l folosesti in asa fel, incat sa se potriveasca cu casa si personalitatea ta.

Amesteca turcoazul cu alte culori

Pentru ca are atat nuante calde cat si nuante reci, turcoazul merge in combinatie cu aproape orice culoare. Amesteca turcoazul cu alte culori la moda pentru a reda casei tale o noua infatisare. Movul, rozul sau verdele deschis pot contribui la un decor de vis.

04 Shades Of Green And Blue In This Living Room Are Complemented With White And Beige For A Cozy Feel

Turcoazul poate deveni masculin, cand este face pereche cu culori inchise: culoarea carbunelui, verde inchis sau maro ciocolatiu.

Cdba90af003ff1f0556dcd388a23f97a

Pentru un aspect atat nostim cat si indraznet, care nu este nici prea feminin, nici prea masculin, incearca sa combini turcoazul cu rosu sau portocaliu.

299210195b5a656e81b9626602266d2b

Bucurate de senzatia de primavara tot anul in casa ta, prin decorarea in turcoaz si verde de lamaie. Amestecul cu galben este o alta modalitate foarte buna sa creezi un ambiant care denota prospetime.

Idei de design in turcoaz

Turcoazul este o culoare foarte recomandata pentru fundal. Daca te simti pregatit sa te comiti acestei culori, incearca sa vopsesti peretii. Daca te sperie un pic gandul de a vopsi o camera intreaga in turcoaz, incearca sa-l folosesti doar pe un singur perete, pentru accent.

Design Details Uncovered Coastal Living Room Via A Blissful Nest 001

Daca iti place culoarea dar nu vrei sa te comiti in totalitate, incearca s-o folosesti doar la cateva accesorii din camera. Cateva perne pentru canapea, cateva vaze bine plasate sau cateva rame pentru fotografi pot fi de ajuns. Secretul este sa folosesti culoarea in locuri diferite din camera, sa creezi un efect stratificat.

5 Chic Turquiose

Daca vrei sa decorezi o camera intreaga in turcoaz(living sau dormitor), incearca sa nu folosesti prea multe modele si nuante. Daca folosesti culoarea la canapele, draperii si ziduri, ar trebui sa fie de ajuns. Foloseste nuantele diferite in doze mici, cum ar fi la piesele de arta, pernele de canapea, si la piese de mobilier tapitate cum ar fi taburetii.

Turcoazul este asociat cu culoarea apei, deci este o culoare potrivita si pentru baie. Sa folosesti faianta in turcoaz poate da rezultate foarte apreciate, dar daca nu vrei sa mergi atat de departe, incearca sa folosesti turcoazul la prosoapele si accesoriile din baie.

Ddbe785b55adfcc62d3cf21607c3b453