Casa in roz. Relaxeaza si vitalizeaza - Tamos

05/07/2012
Casa in roz. Relaxeaza si vitalizeaza

Rozul mereu a fost vazut ca o culoare traditionala feminina, dar in realitate este foarte versatil. Are puterea sa relaxeze si sa calmeze, dar si sa excite si sa vitalizeze.

Rozul deschis

Nuantele de roz deschise sunt usoare si feminine si se potrivesc de minune cu alb si ciocolatiu. Un living plin cu mobila ciocolatie si cu accente roz, cum ar fi draperiile sau modelele pernelor, arata foarte bine fara a fi prea feminin.

0552645651658da9b205a944e5ea1685

Pentru o camera de primavara, poti sa amesteci roz deschis cu verde proaspat. Combinatia se potriveste in special in living. Doar imagineaza-ti un living cu pereti in verde si ciocolatiu, cu o masa de lemn inchisa la culoare, cu scaune tapitate in roz si cu un candelabur auriu. Minunat!

Rozul puternic

Rozul puternic arata foarte bine in combinatie cu gri deschis sau crom. De retinut ca aceasta combinatie este recomandata pentru bucatarii si bai.

3efbaefcaf409e046e37093128a2ee83

Cand decorezi un dormitor pentru adolescenti, incearca sa amesteci o nuanta de roz puternic cu portocaliu sau mov. Este o combinatie indrazneata, dar si la moda.

Beautiful Pink Bedroom Design And Decor Ideas 26

E posibil sa surprind cu aceasta afirmatie, dar rozul merge in combinatie cu aproape toate culoriile. Culorile care merg folosite in combinatie cu roz sunt: alb, auriu, argintiu, negru, maro, verde, albastru deschis.

Cel mai important lucru care trebuie sa vi-l amintiti cand decorati cu roz – orice nuanta de roz – este ca trebuie folosit impreuna cu alte culori pentru a crea o balanta. Culorile cele mai potrivite depind intotdeauna de intensitatea rozului pe care-l folosesti si de aspectul camerei pe care-l urmaresti. Rozul este o culoare superba pentru decoratiuni interioare si nu e numai pentru femei!