9/9

Casa in roz. Relaxeaza si vitalizeaza

05/07/2012
Casa in roz. Relaxeaza si vitalizeaza

Rozul mereu a fost vazut ca o culoare traditionala feminina, dar in realitate este foarte versatil. Are puterea sa relaxeze si sa calmeze, dar si sa excite si sa vitalizeze.

Rozul deschis

Nuantele de roz deschise sunt usoare si feminine si se potrivesc de minune cu alb si ciocolatiu. Un living plin cu mobila ciocolatie si cu accente roz, cum ar fi draperiile sau modelele pernelor, arata foarte bine fara a fi prea feminin.

Pentru o camera de primavara, poti sa amesteci roz deschis cu verde proaspat. Combinatia se potriveste in special in living. Doar imagineaza-ti un living cu pereti in verde si ciocolatiu, cu o masa de lemn inchisa la culoare, cu scaune tapitate in roz si cu un candelabur auriu. Minunat!

Rozul puternic

Rozul puternic arata foarte bine in combinatie cu gri deschis sau crom. De retinut ca aceasta combinatie este recomandata pentru bucatarii si bai.

Cand decorezi un dormitor pentru adolescenti, incearca sa amesteci o nuanta de roz puternic cu portocaliu sau mov. Este o combinatie indrazneata, dar si la moda.

E posibil sa surprind cu aceasta afirmatie, dar rozul merge in combinatie cu aproape toate culoriile. Culorile care merg folosite in combinatie cu roz sunt: alb, auriu, argintiu, negru, maro, verde, albastru deschis.

Cel mai important lucru care trebuie sa vi-l amintiti cand decorati cu roz – orice nuanta de roz – este ca trebuie folosit impreuna cu alte culori pentru a crea o balanta. Culorile cele mai potrivite depind intotdeauna de intensitatea rozului pe care-l folosesti si de aspectul camerei pe care-l urmaresti. Rozul este o culoare superba pentru decoratiuni interioare si nu e numai pentru femei!

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.