9/9

Casa in alb. Luminoasa si aerisita

04/07/2012

Luminos, curat si aerisit, albul poate oferi iluzia de spatiu deschis si caselor cele mai mici. Cand un livingdormitor sau bucatarie sunt vopsite in alb, redirectioneaza atentia catre formele, tesaturile si caracteristicile obiectelor din ele. Sa decorezi in alb nu este usor. Sunt reguli stricte care trebuie respectate, sa eviti transformarea camerei intr-un loc plictisitor si plat.

Reguli cand decorezi in alb

Ca sa eviti transformarea camerei intr-un mediu plat, foloseste o varietate de tesaturi si modele ca sa creezi complexitate.

Din loc in loc sa folosesti si negru sau mero inchis. Rolul acestor culori este sa impamanteze albul si sa ii ofere ochiului un punct de odihna. Pentru a realiza acest lucru, poti folosi diferite rame, corpuri de iluminat sau alte tipuri de accente decorative. Ai grija sa le distribui corespunzator prin camera.

Foloseste oglinzi sa reflecte lumina si sa creeze iluzia de spatiu mare. Incearca sa ti cont si de ce anume va reflecta oglinda. Daca e posibil, pune oglinda cu fata catre fereastra si profita de lumina naturala care vine de afara.

Accesoriile de sticla sau cristal sunt intotdeauna binevenite intr-o camera alba. Ofera forma si complexitate camerei.

Foloseste lemnul sa conferi naturalete camerei. Chiar daca folosesti mobilier, parchet sau alte accesorii din lemn, caldura lemnului o sa tempereze raceala albului.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.