Captati cat mai multa lumina naturala!

18/08/2014
Captati cat mai multa lumina naturala!

Captati cat mai multa lumina naturala!

Adaugat de  pe19 august 2014 inDECORATIUNILIVINGSTIRI | 0 Comentarii
Sharing is caring !

Pin It

Lumina naturala este ce-a mai sanatoasa sursa de lumina pentru ochiul uman.  Puteti crea o atmosfera calda, placuta si mai ales sanatoasa pentru membrii familiei dumneavoastra.

living,living modern

Living – Lila

Livingul, camera de zi  sau clasica sufragerie cum este cunoscuta la noi, este camera cea mai mare din casa, unde au loc cele mai multe activitati. Aici copii se pot juca, se poate asculta muzica, se pot organiza mici petreceri impreuna cu prieteni. Va puteti relaxa foarte bine citind o carte sau privind la tv unde de cele mai multe ori se si adoarme. Datorita acestor functii, iluminatului ii trebuie acordata o atentie deosebita . Astfel, lumina naturala trebuie sa predomine in camera pe timpul zilei. Aceasta sursa gratuita de lumina dar mai ales sanatoasa  poate fi asigurata cu ajutorul ferestrelor cat mai mari si mai inalte pentru o patrundere adecvata de lumina. Pozitionarea ferestrei cat mai sus va asigura o iluminare naturala aproape perfecta a sufrageriei.

living,living modern

Living – Sky

De asemenea mai trebuie luate in calcul inca 2 lucruri esentiale: 1.Culoarea camerei sa fie deschisa, daca este inchisa absoarbe lumina. 2.Pozitionarea mobilei in camera nu trebuie sa  blocheze sau sa obtureze lumina care trebuie sa  patrunda in camera.   Si daca am concluzionat ca lumina naturala este cea mai buna sursa de lumina si am decis o amplasare cat mai strategica a ferestrelor sa nu uitam atunci si de privelistea oferita. Nu uitati: lumina naturala, ferestre pozitionate strategic si o priveliste pe masura. Transformati-va casa intr-un camin de vis!

Sursa foto : home-designing.com

Articole asemenatoare : Iluminatul functional Articole asemenatoare : Biblioteca tamos poze Articole asemenatoare : Tapetul in 5 spatii amenajate