Canapele de colt: 10 coltare de actualitate - Tamos

17/10/2012
Canapele de colt: 10 coltare de actualitate

Trebuie sa recunoastem ca peste o anumita dimensiune a sufrageriei noastre, o canapea normala pur si simplu nu mai face fata. Spre fericirea noastra, stramosii nostri au observat acest lucru si s-au gandit(destepti stramosi!) cum ar fi daca, ar pune doua canapele, una perpendicular langa cealalta. Bineinteles din cauza unghiului drept, au descoperit ca pozitia clasica a canapelei, care era in punctul din mijloc al peretelui, sau chiar in mijlocul camerei, parca nu se mai potrivea. Nu cred ca a durat prea mult  pana au realizat ca peretii camerei formeaza si ei un unghi de 90 de grade(sau poate chiar de aici a pornit ideea!).

Si cum ai putea sa numesti o canapea de colt? Coltar! Genial, nu? Simplu, sugestiv si…direct. Din acest moment putem spune cu incredere ca lumea decoratiunilor interioare nu a mai fost niciodata la fel.

Realizand acest lucru, ne-am dat seama ca ar fi momentul sa dedicam un moment, acestor canapele de colt, homo sapiens sapiens din lumea lor, care influenteaza atat de mult si de subtil lumea mobilei, in cat nici nu observam geniul din spatele simplitatii conceptului lor.

Cu o privire contemplativa, va invit sa vizualizam impreuna urmatoarele 10 canapele de colt.